Samsung Galaxy Note 5 – un prototip apare in prima imagine reala

Samsung Galaxy Note 5 imagine realaUn prototip al Samsung Galaxy Note 5 apare astazi intr-o prima imagine reala, viitorul smartphone al celor de la Samsung urmand a fi lansat oficial pe piata in data de 14 august, in urma unei prezentari ce ar putea avea loc in 12 august.

Aceasta prima imagine cu Samsung Galaxy Note 5 dezvaluie doar panoul frontal care contine si ecranul, asta deoarece design-ul pe care il vedeti nu este cel final, terminalul oficial urmand a avea o forma mult diferita si mult mai eleganta decat cea pe care o vedeti voi.

Din pacate aceasta imagine cu Samsung Galaxy Note 5 nu dezvaluie si eventuale informatii noi privind viitorul terminal al celor de la Samsung, ci doar ne arata ceea ce este prezentant ca fiind software-ul in baza caruia este testat produsul celor din Coreea de Sud de ingineri.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 5 va fi prezentat pe 12 august, ne putem astepta ca noi imagini sa apara in perioada urmatoare si sa prezinte diverse functii mai mult sau mai putin interesante ale produsului, dar trebui sa avem rabdare pentru a vedea cu ce va concura iPhone 6S Plus din toamna.

Samsung Galaxy Note 5 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, cu un ecran QHD de 5.5 inch, procesor octa-core Exynos 7422, 4 GB RAM si un design similar celor folosite in trecut pentru smartphone-uri Samsung.