Apple Watch este testat pentru rezistenta in timpul folosirii in aer liber (Video)

Ieri v-am prezentat un Apple Watch torturat in bucatarie in ideea de a ne arata cat de rezistent este produsul Apple in timpul folosirii cu diverse substante, uleiuri, dar si cum rezista cand este dat prin razatoare. Astazi avem ceva mult mai simplu prezentat de catre americani, in clipul video de mai sus ceasul fiind aruncat pe diverse suprafete pentru a ni se arata in ce conditii se crapa ecranul.

Vorbim, desigur, tot despre Apple Watch Sport si in acest clip video, acest produs al companiei Apple avand ecranul protejat de catre un panou ion-X care este mai rezistent decat ati crede. In ciuda acestui lucru, in cazul in care veti scapa ceasul cu ecranul in jos pe suprafete dure de la inaltime relativ mare, exista o foarte mica sansa ca el sa scape “nevatamat”.

Desi numele ion-X suna pompos, vorbim in realitate despre un panou Gorilla Glass redenumit de catre compania Apple pentru implementare in Apple Watch, deci rezistenta sa va fi similara cu cea a panourilor de protectie pentru iPhone-uri.