Care este diferenta dintre Cydia Impactor, iLexRat si SemiRestore ?

Cydia Impactor diferenta iLexRat SemiRestoreCare este diferenta dintre Cydia Impactor, iLexRat si SemiRestore ? Aceasta intrebare incepe sa si-o puna multe persoane dupa ce au aflat ieri ca pot dezinstala jailbreak de pe iPhone si iPad cu Cydia Impactor produs de catre saurik.

Cydia Impactor a fost gandit pentru a ne permite sa facem dezinstalare de jailbreak fara a mai face restore, iar unii utilizatori fac o confuzie comparand acest program cu iLexRat si programul SemiRestore, ambele fiind disponibile de ceva vreme, insa cu funcitonalitate diferita.

Cydia Impactor este primul plugin care ne permite sa facem dezinstalare de jailbreak fara restore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar orice alte programe existente in momentul de fata nu ofera o functionalitate de acest gen, desi multi ar putea crede acest lucru.

iLexRat este un program lansat cu foarte mult timp in urma, insa singura sa functionalitate este de a readuce un terminal la starea initiala dupa efectuarea unui jailbreak pentru prima oara dar fara a il sterge efectiv, terminalele ramanand cu jailbreak facut dupa folosire.

SemiRestore ofera exact aceeasi functionalitate, curatand iPhone, iPad si iPod Touch-urile de multe modificari, tweak-uri si aplicatii, dar fara a sterge jailbreak-ul din terminalele noastre, aceasta fiind singura sa functionalitate oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Cydia Impactor sterge de tot jailbreak-ul si aduce un terminal la starea initiala dupa efectuarea unui restore, insa fara a face efectiv restore-ul pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, totul fiind facut in completa siguranta pentru terminalele noastre  cu jailbreak.

Practic folosind Cydia Impactor putem face pentru prima oara o curatare a terminalelor noastre care au jailbreak fara a face restore si a pierde datele importante din ele, aceasta “arma” fiind extrem de utila pentru cei care au nevoie de jailbreak dar vor sa isi si curete terminalele de pachete care le afecteaza performantele si experienta de utilizare.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.