Instagram lanseaza o noua functie mult asteptata

Instagram cautare webIn cursul acestei zile compania Instagram a lansat o noua functie pentru utilizatorii celebrei sale retele de partajare de poze, ea fiind implementata in aplicatie cu cateva saptamani in urma.

Incepand de astazi ea este disponibila pentru utilizatorii care acceseaza website-ul Instagram.com din versiunea desktop a website-ului si vorbesc despre un sistem care permite efectuarea de cautari pentru diverse cuvinte sau expresii pentru a descoperi rapid continut nou.

Conform celor de la Instagram, incepand de astazi utilizatorii pot initia cautari pentru persoane, locatii si hashtag-uri direct din versiunea desktop a website-ului sau, astfel ca oricine poate face aceste cautari rapid si fara prea mult efort in doar cateva secunde.

Separat de schimbarea pentru desktop, compania Instagram a modificat inclusiv sectiunea Explore pentru terminale mobile, astfel ca in aceasta vor fi vizibile informatii privind hashtag-urile in trend, aceasta functionalitate nefiind disponibila in versiunea desktop deocamdata.

Daca veti accesa website-ul Instagram incepand din acest moment veti putea vedea noile functii “in actiune”, ele fiind disponibile deja pentru majoritatea utilizatorilor, inclusiv cei din Romania, insa daca inca nu le vedeti, atunci va trebui sa mai asteptati cateva ore pana vor deveni active.