Beats 1 Radio va anunta in exclusivitate nominalizatii pentru MTV VMA

MTV VMABeats 1 Radio va anunta in exclusivitate nominalizatii pentru MTV VMA, MTV Video Music Awards, contul oficial al postului de radio al celor de la Apple anuntand in cursul acestei seri informatia privind parteneriatul cu MTV.

Daca in trecut Beats 1 Radio a difuzat in exclusivitate piese si a publicat clipuri video ale unora dintre cei mai populari artisti de pe planeta, iata ca acum va anunta in exclusivitate inclusiv nominalizatii pentru unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului in domeniul muzical.

In baza parteneriatului cu MTV, cei de la Apple vor avea ocazia de a atrage noi utilizatori curiosi sa afle in exclusivitate artistii care sunt nominalizati la Video Music Awards in cadrul show-ului gazduit de catre cei de la MTV, artistii urmand a fi anuntati in cursul zilei de maine.

Avand in vedere ca vorbim despre un radio online lansat acum doua saptamani de zile, realizarea celor de la Apple este cu adevarat impresionanta, insa probabil la mijloc se afla numarul foarte mare de utilizatori pe care serviciul celor din Cupertino il are in momentul de fata.

Desi compania Apple nu a oferit cifre privind numarul de persoane care asculta zilnic Beats 1 Radio, exista o foarte mare sansa sa vorbim despre cateva zeci de milioane de oameni care asculta in fiecare zi emisiunile pe care DJ-ii profesionisti si artistii le sustin.

Ca sa fiu sincer, sunt impresionat de ceea ce a reusit sa realizeze compania Apple cu Beats 1 Radio pana in momentul de fata, iar exclusivitati de acest gen nu fac altceva decat sa creasca increderea oamenilor in serviciul celor din Cupertino pentru viitorul Apple Music.