LEITZ COMPLETE – accesorii pentru profesionistii mobili

Din iulie 2015, LEITZ a lansat pe piata din Romania noi accesorii pentru pasionatii de gadgeturi de ultima generatie, completand astfel oferta actuala cu peste 20 de produse noi. Printre acestea se regasesc baterii externe cu USB, incarcatoare cu USB pentru masina, duo-incarcatoare de perete, cabluri de date Lightning – USB de diferite lungimi, dar si huse SlimFolio sau SmartGrip pentru iPad Air 2.

Leitz duo-incarcatorul universal de pereteDuo-incarcatorul universal de perete este ideal pentru aceia dintre voi care folosesc mai multe dispozitive simultan. Este un incarcator de mare viteza – 24 Wati, echipat cu doua porturi USB ce incarca doua dispozitive simultan (smarphone-uri, tablete, iPod etc.).

Doua porturi USB, compatibile cu orice dispozitiv mobil. Fiecare port are 2.4 Amperi, total 4.8 Amperi.

Leitz duo-incarcatorul universal de perete 1Duo-incarcatorul este disponibil si in varianta de 12 Wati, echipat tot cu 2 porturi USB, 2.4 Amperi fiecare port, 2.4 Amperi total.

Ambele incarcatoare sunt compatibile cu prizele de 110~240 Volți.

Folosind incarcatorul va pot spune ca el simplifica extrem de mult ideea de incarcare a terminalelor mobile, asta deoarece stiti prea bine ca un smartphone are o autonomie scurta si are nevoie de incarcare rapida indiferent de locatie.

Multumita Duo-incarcatorului Leitz puteti incarca un iPhone mult mai rapid decat folosind un incarcator normal, insa insa acelasi timp puteti incarca o tableta iPad, sau orice alta tableta pe care o folositi zilnic.

In aceasta idee, daca se intampla sa calatoriti mult, Duo-incarcatorul celor de la Leitz va scuteste de foarte mult timp pierdut asteptand ca doua dispozitive sa se incarce cu acelasi incarcator, si va recomand cu multa caldura sa il cumparati.

Suportul de birou cu incarcator USB este foarte util pentru utilizatorii care doresc sa navigheze in timp ce bateria se incarca. Acesta sustine tableta in pozitie landscape sau portrait pentru a-ti oferi un unghi optim de vizionare sau tastare, in timp ce tableta se incarca.

Suportul de birou cu incarcator USB

Suportul este dotat cu cablu USB de 1,2 m pentru conectare la computer si incarcare (nu are functie de sincronizare), precum si cu cablu cu micro-USB pentru conectarea tabletei, dar functioneaza si cu cablul USB original al tabletei tale.

Suportul de birou cu incarcator USB 1Este compatibil cu orice smartphone, tableta PC, sisteme de navigare etc. Produsul este disponibil in doua variante de culoare: alb si negru.

Tabletele sunt mari si nu e intotdeauna usor sa le gasesti un loc pe masa, insa daca trebuie sa si lucrati pe tableta in timp ce folositi un calculator sau un laptop, atunci lucrurile devin foarte complicate.

Aici suportul de birou Leitz cu incarcator USB va usureaza munca, iar asta am descoperit-o singur folosindu-l, multitasking-ul devenind o adevarata placere cu tableta asezata intr-o pozitie stabila si usor de utilizat langa monitorul calculatorului.

Cu ajutorul unui asemenea suport de birou va puteti transforma tableta intr-un monitor secundar pentru diverse task-uri, iar asta fara a pierde din autonomia ei, incarcarea fiind in continuare posibila multumita cablului USB conectat.

Carcasa Leitz Privacy Slim Folio este perfecta pentru atunci cand trebuie sa folositi iPad-ul intr-un spatiu public: cafenea, metrou, aeroport, gara etc. Nu de putine ori ni s-a intamplat ca persoanele din jur sa incerce „sa arunce un ochi” pe ecranul nostru. Ei bine, filtrul de confidentialitate Privacy gliseaza usor peste ecran, iar cei de langa vor vedea imediat doar un ecran negru, fara a putea distinge ce este afisat.

Carcasa Leitz Privacy Slim Folio

Carcasa Privacy Slim Folio asigura astfel dubla protectie: protejeaza informatiile de pe ecran de ochii curiosilor, dar si spatele tabletei impotriva zgarieturilor, prafului etc. In plus, stativul integrat sustine tableta intr-un unghi optim pentru vizionare si tastare.

Carcasa Leitz Privacy Slim Folio 1Operarea touchscreen a ecranului ramane deplin functionala si receptiva, iar atunci cand doresti sa scoti filtrul Privacy ai la dispozitie un buzunar integrat, captusit, pentru depozitarea sa.

Carcasa mai beneficiaza de inchidere sigura, cu magnet.

Carcasa este disponibila doar pe culoarea negru.

Sunt o persoana careia ii place intimitatea, iar daca aveti o tableta si ati folosit-o macar o data intr-un spatiu public, atunci stiti ca toti ochii sunt atintiti asupra sa. Carcasa Privacy Slim Folio este ideala pentru a va pastra intimintatea in orice conditii, filtrul sau de intimitate permitandu-va sa vizionati in siguranta orice fel de imagini.

Fie ca va aflati in metrou, tren, autobuz, microbuz sau doar intr-un restaurant, veti putea vedea chiar si cele mai intime poze fara ca vreo persoana sa aiba aceeasi placere, iar din proprie experienta va spun ca este recomandabil sa va protejati intimitatea.

Birou, avion, tren, cafenea etc., cu accesoriile Leitz Complete esti pregatit sa-ti faci treaba oriunde si oricand. Design modern, eleganta si functionalitate maxima. Clasa business se regaseste in fiecare detaliu.

despre esselteEsselte-Leitz Romania este principalul furnizor de produse si echipamente pentru organizarea biroului de pe piata din Romania. Inca din anul 2012, Leitz a lansat gama Complete de accesorii pentru dispozitive mobile (smartphone si tablete). Gama este una complexa, fiind structurata pe mai multe categorii: carcase pentru smartphone (iPhone si Samsung Galaxy), huse si carcase pentru tablete PC (iPad), suporturi pentru birou cu sau fara functie de incarcare baterie, incarcatoare mobile, baterii externe si difuzoare cu posibilitate de conectare prin Bluetooth, caiete de notite in diverse formate inclusiv dimensiune iPad si genti special concepute pentru dispozitivele mobile. Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie pagina de prezentare a conceptului Leitz Complete.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online:

sau la Distribuitorii autorizati.