Iata cum poti construi o yala ce este deschisa cu Apple Watch (Video)

Apple Watch deschidere usaDaca doriti sa obtineti de la Apple Watch o functionalitate mai mare decat cea oferita de catre compania Apple prin functiile implementate in el, atunci astazi veti vedea cum poate fi creata o yala electronica pentru usa.

In clipul video de mai jos veti vedea cum poate fi utilizat un Apple Watch pentru a deschide o usa normala la care este montata aceasta yala electronica, ea comunicand prin NFC cu Apple Watch-ul celor de la Apple pentru a le permite utilizatorilor acces in casa atunci cand se apropie de usa.

Conform celui care a creat proiectul, doar componente in valoare de 100 de dolari sunt necesare pentru a crea o asemenea yala pentru usa, astfel ca o persoana suficient de motivata ar putea crea asa ceva pentru propria casa, inclusiv o aplicatie dedicata pe care o instalati in Apple Watch.

Detalii suplimentare despre proiect gasiti in aceasta pagina, iar majoritatea materialelor pot fi cumparate inclusiv din Romania, astfel ca puteti crea inclusiv aici dispozitivul.