Apple Watch va fi lansat in Rusia si Turcia in 31 iulie

Apple Watch satisfactieLa doar doua saptamani de la extinderea listei de tari in care Apple Watch este disponibil pentru achizitie, compania Apple pregateste lansarea ceasului inteligent in cel putin 3 tari noi de pe glob, Rusia, Turcia si Noua Zeelanda fiind numele lor.

In data de 31 iulie Apple Watch va putea fi cumparat din aceste 3 tari de catre utilizatorii dornici sa cheltuiasca sume mari de bani pentru un ceas inteligent, preturile fiind, dupa cum era de asteptat, mai mari decat cele practicate de catre compania Apple in SUA.

In Rusia cel mai ieftin model al Apple Watch va costa 421 de dolari, in timp ce in Turcia modelul Sport al ceasului inteligent are un pret de pornire de 464 de dolari, Noua Zeelanda urmand a avea Apple Watch Sport la pretul minim de 395 de dolari.

In toate cele trei cazuri pretul de baza al Apple Watch este mai mare decat cel practicat de catre Apple in Apple Store Online, insa in acest magazin trebuie adaugate taxe de 9% peste cele listate, deci in SUA cel mai ieftin Apple Watch costa in realitate 385 de dolari.

Pretul este foarte apropiat de cel din Noua Zeelanda, daca acolo pretul afisat include toate taxele, insa departe de cel din Turcia, insa probabil acest lucru nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva din moment ce Apple practica preturi atat de diferite in diverse zone de pe glob.

Din pacate nu stim deocamdata cand va ajunge Apple Watch in Romania, insa nu cred ca vom mai avea de asteptat mai mult de doua luni pentru lansarea oficiala.