Primele imagini cu Samsung Galaxy S6 Plus confirma perfectionarea procesului de copiere al iPhone

prima imagine cu Samsung Galaxy S6 PlusPrimele imagini cu Samsung Galaxy S6 Plus au aparut pe internet in cursul acestei zile si dupa cum puteti vedea deja, vorbim despre un dispozitiv care are un design extrem de similar cu cel al iPhone 6 Plus lansat de catre Apple anul trecut.

Daca priviti imaginea de mai sus de la distanta ati putea spune ca avem un Samsung Galaxy S6 Edge pus deasupra unui iPhone 6 Plus, insa in realitate terminalul de sub el este noul Samsung Galaxy S6 Plus pe care cei de la Samsung s-ar pregati sa il prezinte in data de 12 august.

Ca Samsung Galaxy S6 are un design foarte apropiat de cel al iPhone 6 stiam deja, insa cu Samsung Galaxy S6 Plus smartphone-urile devin si mai greu de deosebit de la distanta, mai ales ca Samsung a implementat un microfon chiar langa portul audio de 3.5mm al terminalului sau.

Practic, privid de jos Samsung Galaxy S6 Plus seamana atat de bine cu iPhone 6 Plus incat un utilizator fara prea multa experienta l-ar putea confunda cu smartphone-ul companiei Apple, aceasta fiind cel mai probabil si dorinta celor de la Samsung in crearea sa.

prima imagine cu Samsung Galaxy S6 Plus 1

Conform celor mai recente informatii Samsung Galaxy S6 Plus va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutie Quad HD de 2650 x 1440 pixeli, un procesor octa-core Exynos 7420 de 64 biti, o placa grafica Mali-T760, o camera principala de 17 megapixeli si o baterie de 3700 mAh.

Prin Samsung Galaxy S6 Plus coreenii de la Samsung isi perfectioneaza procesul de copiere al iPhone 6, astfel ca probabil va reusi sa pacaleasca unele persoane care la o prima vedere vor confunda terminalele sale cu smartphone-urile celor din Cupertino.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S6 Plus este lansat pentru a concura cu iPhone 6S Plus din toamna, iar cu un design care arata aproape identic cu cel al viitorului produs Apple, poate ca va avea succes.

prima imagine cu Samsung Galaxy S6 Plus 2