Prima Pagina watchOS watchOS 2 beta 4 a fost lansat

watchOS 2 beta 4 a fost lansat

3

watchOS 2 beta 4watchOS 2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch a fost lansat impreuna cu iOS 9 beta 4 si OS X El Capitan 10.11 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si nu doar atat.

watchOS 2 beta 4 aduce probabil rezolvarile unor probleme existente in versiunea anterioara a sistemului de operare pentru ceasul inteligent si probabil o imbunatatire a performantelor, astfel ca utilizatorii vor avea cel mai probabil parte de o imbunatatire serioasa a experientei de utilizare.

watchOS 2 beta 4 poate fi instalat de catre oricine folosind aplicatia Watch din sistemul de operare iOS, insa un fisier este necesar din portalul dedicat dezvoltatorilor Apple pentru a putea face instalarea in ceasurile inteligente folosind o conexiune de internet.

3 COMENTARII

  1. Asa am zis si eu, pana a-l avea pe mana pus…este extraordinar…nu mai pot sa ma intorc la pebble steele…ziceam ca nu voi renunta niciodata la steel, dar apple watch este “way beyond…any imaginaton…” Cu adevarat cel mai tare smartwatch ever…

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here