iOS 9 beta 4 a fost lansat

iOS 9 beta 4iOS 9 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, cea de-a patra versiune beta a iOS 9 venind la doua saptamani distanta de beta 3-ul pus la dispozitia dezvoltatorilor interesati sa il testeze.

Ca de obicei, compania Apple nu ofera detalii cu privire la schimbarile pe care le vom regasi in iOS 9 beta 4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, insa tot ca de obicei noi le descoperim pe toate dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare si analizarea interfetei de utilizator.

UPDATE: Aici gasiti noutatile iOS 9 beta 4.

In iOS 9 beta 3 compania Apple a implementat o multitudine de noutati pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, astfel ca in iOS 9 beta 4 ne putem astepta la o multitudine de schimbari care vor oferi o experienta net imbunatatita pentru utilizarea terminalelor.

Separat de imbunatatirea experientei de utilizare vorbim cel mai probabil si despre o imbunatatire a performantelor iDevice-urilor, dar si a autonomiei, dar daca aceste lucruri se aplica pentru iOS 9 beta 4 vom afla in zilele urmatoare, dupa ce vom avea ocazia de a testa actualizarea.

Ca de obicei, iOS 9 beta 4 poate fi instalat de catre utilizatorii de aplicatii din lumea intreaga deoarece Apple nu mai protejeaza versiunile beta ale iOS, probabil si pentru ca ofera in mod public build-uri pentru testare de catre utilizatorii interesati.