Send – aplicatia hibrid IM si email lansata de Microsoft

Microsoft SendSend este o aplicatie creata de catre compania Microsoft si lansata in App Store pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a combina intr-un mod relativ placut experienta de trimitere/primire de email-uri sau mesaje text clasice.

V-am vorbit despre aceasta aplicatie in trecut si v-am spus ca Microsoft intentioneaza sa o lanseze la un moment dat sau altul in App Store si iata ca ea este intr-un final disponibila, insa deocamdata doar pentru utilizatorii din SUA si Canada sub forma unui beta test.

Send a fost gandita pentru a functiona impreuna cu Outlook 2016, iar toate “conversatiile” purtate de catre noi vor fi salvate sub forma de email-uri in aplicatia Outlook din Mac sau programul pentru Windows, astfel ca veti sti mereu ce ati discutat cu o persoana sau alta.

Practic prin Send compania Microsoft incearca sa transforme emailing-ul intr-un fel de mesagerie text, arhivarea email-urilor direct in Outlook 2016 fiind simpla dovada a faptului ca procesul are la baza clasicul serviciu de email si nimic mai mult.

While tools like text messaging and IM are great for short messages, you often don’t have your co-worker’s cell phone number or an IM app on your work phone. And we’ve heard loud and clear from people at work, they want all their communications available in Outlook—even if they send them from other apps. This is where Send comes in! Send gives you the simple, quick text message-like experience while allowing you to reach all co-workers and have all of your communications in Outlook for reference later.

Aplicatia Send a fost dezvoltata in cadrul unui program numit Microsoft Garage, cei din Redmond intentionand sa dezvolte diverse aplicatii sau programe ce sunt oferite in format beta pentru a se vedea daca ele sunt sau nu utile publicului larg.

Send poate fi descarcata din aceasta pagina din App Store SUA, daca accesati internetul folosind un IP din SUA si nu se stie cand sau daca va fi lansata in Romania.