Dissident aduce multitasking-ul in iOS 8

DissidentDissident este un tweak dezvoltat special pentru cei care doresc sa aiba parte de un sistem de multitasking adevarat in sistemul de operare iOS 8, el fiind lansat in cursl acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

In imaginea alaturata puteti vedea meniul de setari al tweak-ului Dissident localizat in aplicatia Configurari, Settings, a sistemului de operare iOS 8, el permitandu-ne sa alegem aplicatiile care vor funcitona in background ca si cum ar fi deschise in primul ecran al terminalelor.

Dissident finally brings true application backgrounding and multitasking back to your device. Set global backgrounding off or force true backgrounding. Choose the backgrounding method for individual applications (Off / Native / Forced). Auto launch apps after a respring or reboot. Auto relaunch apps that crash or whatever.

Separat de multitasking, Dissident aduce posibilitatea de a seta ca anumite aplicatii sa fie pornite automat la pornirea terminalelor noastre sau ca eltele sa fie repornite automat in momentul in care s-au inchis, dintr-un motiv sau altul, in timpul utilizarii obisnuite.

Dissident este disponibil pentru descarcare la pretul de 3 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.