Primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S si linia de productie a Foxconn!

8

primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S 3Primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S au aparut in cursul acestei seri pe internet, noul smartphone al companiei Apple fiind in plin proces de productie in cadrul fabricilor Foxconn, imaginile din acest articol fiind inregistrate intr-una dintre ele.

Dupa cum puteti vedea si din acest articol, primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S ne dezvaluie faptul ca design-ul ales de catre compania Apple este identic cu cel folosit pentru iPhone 6, astfel ca nu veti vedea vreo diferenta atunci cand veti tine in mana noul produs.

Primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S vin la doar o saptamana distanta dupa ce am vazut primele imagini cu carcasa iPhone 6S Plus, ele fiind preluate tot dintr-o fabrica a companiei Foxconn, insa acolo nu vedeam si linia de productie pentru aceasta componenta.

Ceea ce nu stim deocamdata din primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S este daca Apple foloseste safir pentru protejarea ecranului sau Gorilla Glass 4, insa este destul de probabil ca cel din urma material sa fie ales din cauza costului mult mai redus.

Avand in vedere ca in fabricile Foxconn deja se asambleaza terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, nu este exclus ca in perioada urmatoare sa vedem noi imagini cu diverse alte componente ale terminalelor, acesta fiind doar un preambul pentru ceea ce va urma.

primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S 1

Primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S confirma doar informatiile pe care le stiam deja in legatura cu design-ul viitorului smartphone, insa mai interesant va fi de vazut si daca vom afla detalii cu privire la componentele interne pe care el urmeaza sa le aiba.

Conform celor mai recente zvonuri, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea un chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM, camera frontala de 5 megapixeli, camera principala de 12 megapixeli capabila sa inregistreze 4K, Force Touch si disponibilitate cu minim 32 GB spatiu de stocare.

primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S 2

primele imagini cu panoul frontal iPhone 6S