YouTube update pentru iOS aduce notificari pentru canale si vizualizarea de clipuri video verticale

YouTUbe updateAplicatia YouTube pentru iOS a fost actualizata in cursul noptii trecute, compania americana imbunatatind functionalitatea titlului utilizat de sute de milioane de posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga pentru a vizualiza clipuri video.

Desi oficial YouTube sustine ca actualizarea doar rezolva probleme de functionare si performante, in realitate ea aduce pentru noi posibilitatea de a primi notificari de la canalele favorite, dar si optiunea de a vizualiza clipuri video in format vertical.

Thanks for using YouTube. We’re always making improvements and fixes to our app, bringing you updates to the App Store every few weeks. In this version, we’ve added support for fullscreen playback of vertical videos.

Practic, acum veti primi cate o notificare de fiecare data cand al vostru canal favorit publica un clip video nou, insa veti putea vedea mult mai usor si clipurile video filmate in modul portret de catre persoane si incarcate in reteaua celor de la YouTube.

Aplicatia YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.