Prima Pagina iPhone 6 Asa arata un iPhone 6 calcat cu o masina de tuns iarba...

Asa arata un iPhone 6 calcat cu o masina de tuns iarba (Video)

iPhone 6 distrus masina de tuns iarbaNu stiu cati dintre voi au o masina de tuns iarba in curtea casei, insa daca aveti una si detineti un terminal iPhone, atunci ar fi bine sa fiti extrem de precauti in momentele in care o folositi pentru a aranja iarba din curte.

In clipul video de mai jos veti vedea cum arata un iPhone 6 peste care a trecut o masina de tuns iarba, iar dupa cum probabil va imaginati deja, vorbim despre un terminal complet distrus de catre lamele menite sa taie cu totul altceva decat un produs al companiei Apple.

Avand in vedere ca terminalele iPhone 6 au fost distruse in fel si chip pana acum, acesta este unul dintre modurile neasteptate de a distruge produsul celor de la Apple.

 • Bogdan

  pe bune, astia chiar sunt imbecili!

 • otto

  Da cine cere sa vada asa ceva ? Niste idioti!

 • roby

  😐 nu înțeleg un singur lucru, dece îl faceți pe om imbecil idiot și etc…? până la urmă sunt banii lui și face ce vrea cu ei. Dar să îl jignești așa ca țiganu degeaba… nu văd rostu, omu a făcut un clip prin care demonstreaza durabilitatea telefonului care este supus anumitor teste ciudate.

 • Claudiu

  @roby cerei acestui “om” sa dea mancare la cineva care nu isi permite sau un iphone la cineva care isi doreste sa vedem daca o face,ce face el o face doar pt niste banii de la youtube atat

 • alin229

  si cu siguranta e contra iphone’urilor. eu unul, nu as face asa ceva nici daca as avea 10 iphone’uri

 • alin229

  “roby”- la ‘tiganu’,’rostu’ si ‘omu’ se pune cate un L la sfarsit. iar ‘dece’ se scrie despartit. nu o lua in nume de rau, asta e asa din snobism…