iPhone 6 ne prezinta Samsung Galaxy Note 5 si S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 inregistrat iPhone 6iPhone 6 ne prezinta Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, cele doua terminale aparand intr-o serie de imagini noi care au fost inregistrate, dupa cum probabil v-ati dat deja seama, folosind smartphone-ul celor de la Apple.

Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, iPhone 6 este complet vizibil pe ecranele stinse ale Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus in timp ce imaginea cu panoul lor frontal este inregistrata, iar probabil unii se vor amuza la vederea lor.

Avand in vedere ca acestea nu sunt primele imagini cu Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, probabil multi dintre voi nu vad nimic nou, mai ales ca design-ul lor este extrem de apropait de cel al modelelor anterioare, dar si de cel al iPhone 6, lansat anul trecut.

Daca va ganditi ca este ciudat sa vedem prototipuri ale Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, irnegistrate cu camera unui terminal iPhone 6, realitatea este ca aceste lucruri se intampla destul de des, insa sunt destul de comice in momentul in care sunt prezentate.

Sasmung Galaxy S6 Edge Plus primele imagini

Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, vor fi anuntate de catre compania coreeana Samsung pe data de 12 august, lansarea in anumite tari de pe glob urmand a avea loc in data de 14 august cei de la Samsung grabindu-se sa isi aduca terminalele pe piata inaintea iPhone 6S.

Sasmung Galaxy S6 Edge Plus primele imagini 1

Sasmung Galaxy Note 5 primele imagini

Sasmung Galaxy Note 5 primele imagini 1

Sasmung Galaxy Note 5 primele imagini 2