Alympus aduce un nou task switcher pentru iOS 8 (Video)

AlympusAlympus este un tweak ce urmeaza sa fie lansat in perioada imediat urmatoare in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sau vom putea implementa un task switcher complet diferit pentru iOS 8.

In scurtul clip video de mai jos puteti vedea cum implementeaza Alympus functionalitatea pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8 si au aplicatii deschise in background, el afisand pana la 9 aplicatii in acelasi ecran pentru administrare rapida folosind doar gesturi.

Avand in vedere ca in momentul de fata task switcher-ul sistemului de operare iOS 8 afiseaza preview-uri pentru aplicatii sub forma de card-uri supradimensionate, un tweak de acest gen ar trebui sa fie implementat nativ de catre Apple deoarece ofera o experienta mult mai buna decat sistemul nativ.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar urma sa fie lansat Alympus in Cydia pentru iDevice-urile noastre, insa de indata ce el va fi disponibil va voi anunta printr-un articol separat.

https://vine.co/v/egPxA2l7DTA

7 COMENTARII

  1. Gridswitcher din repo-ul bigboss face acelasi aprox lucru. Stie layout de 2, 4 sau 9 aplicatii cand activezi taskmanagerul fie din activator sau utilizarea clasica din home button. In plus e free!