Prima Pagina iPhone 6C Bateria iPhone 6C apare pe internet, iata detaliile

Bateria iPhone 6C apare pe internet, iata detaliile

iPhone 6C baterie 1715 mAhBateria iPhone 6C este prezentata pentru prima oara astazi, un angajat al unui partener al companiei Apple oferindu-ne primele detalii in legatura cu ceea ce urmeaza sa ne ofere ea cand terminalul va fi lansat.

In imaginea alaturata puteti vedea bateria iPhone 6C, ea fiind similara in dimensiuni cu cea folosita de catre compania Apple pentru terminalul iPhone 5, capacitatea fiind totusi mai mare pentru a oferi o autonomie mai buna pentru folosire de catre utilizatorii de pe glob.

Spre deosebire de iPhone 5C care are o baterie cu capacitate de 1507 mAh, bateria iPhone 6C are o capacitate de 1715 mAh, diferita de cele oferite de catre compania Apple pentru vreun terminal iPhone lansat vreodata pe piata pentru utilizatori in 7 ani de zile.

Daca ne gandim ca bateria iPhone 6 are 1810 mAh si vedem in imagine ca bateria iPhone 6C are 1715 mAh, atunci intelegem ca ea nu este dedicata iPhone 6S deoarece Apple nu ar reduce in vreun fel capacitatea bateriei unui iPhone de top, astfel ca ea este dedicata unui model inferior.

S-a spus in repetate randuri ca iPhone 6C urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple anul acesta pe piata, astfel ca aparitia acestei imagini cu bateria iPhone 6C confirma faptul ca Apple testeaza un nou terminal iPhone cu ecran de 4 inch in vederea lansarii pe piata.

Avand in vedere ca bateria iPhone 6C are o capacitate cu 200 mAh mai mare decat cea disponibila in iPhone 5C, este clar ca terminalul va avea o autonomie mult mai buna in momentul lansarii pe piata, iar daca ne luam doar in baza capacitatii, atunci ea ar trebui sa creasca cu minim 15%.

Acestea fiind spuse, prima imagine cu bateria iPhone 6C ar putea sugera faptul ca noul dispozitiv ar putea fi disponibil in toamna acestui an impreuna cu iPhone 6S, insa ramane de vazut ce va alege sa faca Apple in 2015.

 • alin229

  de unde ai informatia asta? chiar crezi ca o sa scoata 6C?

 • Da, e foarte posibil sa-l lanseze avand in vedere ca multa lume inca prefera terminalele cu ecrane mici, iar iPhone 5 si iPhone 5C sunt destul de vechi.

 • icetkk

  Eu cred că va fi la fel de mare ca iPhone 6, de fapt va fi un iPhone 6 cu carcasă de plastic.
  De acum încolo, toate modelele S vor fi acompaniate de versiunea anterioară cu carcasă din plastic.
  Când s-a lansat 4S, au avut marinprobleme în a produce cantitatea de carcase necesare pentru a acoperi cererea de 4/4S. La 5S nu au mai făcut greșeala asta. Au lăsat carcasa de 5 la 5S și 5-ul a fost îmbrăcat în plastic. Așa va fi și acum. Nu pot produce carcase și pentru 6S și pentru 6, așa că le vor face doar pentru 6S, iar 6-le va lua o haină mai ușor de produs și va rezulta 6C.

 • icetkk

  Uiți că mai e și 5S, Zaone!

 • Astro

  Personal cred ca vor pastra iPhone 5s pe o variant de 8gb .

 • @icetkk: 5S e una, 5C e alta. Fiecare are segmentul lui de utilizatori.

 • Pingback: iPhone 6C - dezvoltare oprita de Apple ? | iDevice.ro()