Yahoo Livetext – aplicatia Yahoo! care combina mesageria cu apelurile video (Video)

Yahoo LivetextYahoo Livetext este aplicatia Yahoo! care combina mesageria cu apelurile video, ea fiind lansata in cursul acestei seri in App Store dupa o prezentare facuta in New York, asa cum v-am spus deja inca din cursul serii trecute.

Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, aplicatia Yahoo Livetext este gandita pentru a le permite utilizatorilor sa poarte conversatii text in timp ce fac apeluri video, mesajele fiind afisate peste feed-ul video vizibil in jumatate din ecranul terminalelor in timpul folosirii aplicatiilor.

Cei de la Yahoo! s-au gandit ca simplele apeluri video nu mai sunt suficient de interesante pentru utilizatori, astfel ca Yahoo Livetext a fost gandita pentru a permite efectuarea de apeluri video fara sunet, comunicarea fiind facuta intre utilizatori doar prin mesaje text.

Welcome to Livetext for iOS, the most natural way to have REAL conversations. It’s live video texting, without sound. You will feel like your friends are right there with you. Our solution is to go back to the basics, by putting your words and your friend’s real-time reactions at the center of your interaction. We’ve removed audio from the equation, as it’s rarely convenient in today’s fast-paced world.

Ca sa fiu complet sincer, ideea celor de la Yahoo Livetext este grozava in situatiile in care va aflati intr-un loc aglomerat si doriti sa vedeti pe cineva fara a purta efectiv o conversatie cu sunet, astfel ca veti putea vedea acea persoana si vorbi cu ea doar prin mesaje text.

Yahoo Livetext s-ar putea dovedi a fi extrem de utila pentru a purta conversatii video cu text in mijloace de transport in comun, sau in situatii in care nu puteti vorbi, deci utilitatea aplicatiei este limitata, dar probabil se vor gasi eprsoane care sa o foloseasca in urmatoarea perioada.

Aplicatia Yahoo Livetext este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store, insa va dura cateva ore pana cand o veti putea instala si din Romania.

3 COMENTARII