42% dintre americanii detinatori de iPhone 6 si 6 Plus au folosit Apple Pay

Apple Pay EuropaApple Pay este sistemul de plati mobile lansat de catre compania Apple impreuna cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, el fiind disponibil in SUA pana acum cateva saptamani cand a fost lansat si in Europa.

Apple Pay a fost primit cu foarte mult entuziasm de catre americani si se pare ca, conform unui studiu recent, 42% dintre cei care detin unul dintre cele doua terminale au incercat macar o singura data sistemul de plati mobile intr-unul dintre magazinele partenere ale celor de la Apple.

Din numarul total al celor care au folosit Apple Pay macar o data, 84% sustin ca au folosit Apple Pay pentru mai mult de trei tranzactii in magazinele americane, in timp ce 76% dintre ei au folosit sistemul pentru a face plati si in interiorul unor aplicatii care au suport integrat.

Studiul realizat acum este cel de-al treilea din acest an, primele doua fiind realizat in lunile februarie si aprilie, in acele cazuri numarul de utilizatori care au folosit macar o singura data sistemul Apple Pay fiind de 42%, identic cu cel inregistrat si de aceasta data in SUA.

It’s not surprising that the first cohort to own the newest iPhone would be eager to try Apple Pay, so we were particularly interested in comparing trial to adoption rates. Eighty-four percent of Apple Pay users reported having made more than three transactions in stores, and 76% have used it more than three times in-app, suggesting that the abandon rate is low.

Rezultatele studiului demonstreaza faptul ca in SUA cei care au fost interesati sa testeze Apple Pay macar o singura data au ramas in mare parte fideli sistemului si continua sa il foloseasca pentru tranzactii, peste doua treimi dintre ei realizand multiple tranzactii prin Apple Pay.

Avand in vedere ca Apple Pay a fost extins in Marea Britanie, numarul de utilizatori va creste in continuare multumita simplitatii in utilizare, asa ca probabil in viitor vom vedea informatii si mai bune pentru compania Apple.