Design-ul Samsung Galaxy Note 5 apare in primele presupuse imagini de presa

Samsung Galaxy Note 5 imagini presaDesign-ul Samsung Galaxy Note 5 apare in primele presupuse imagini de presa publicate in cursul noptii trecute pe internet, cu doar doua saptamani inaintea conferintei pentru prezentarea noului smartphone al companiei coreene.

Conform celor care au oferit aceste imagini, ele prezinta design-ul final al Samsung Galaxy Note 5 ales de catre compania Samsung pentru terminalul care urmeaza sa concureze initial cu iPhone 6 Plus, dar mai apoi si cu iPhone 6S Plus, cel din urma dispozitiv urmand a fi lansat in septembrie.

Dupa cum puteti vedea deja din aceste imagini, design-ul Samsung Galaxy Note 5 este similar cu cel prezentat intr-o multitudine de alte imagini aparute pe internet de-a lungul ultimelor luni, zvonurile venite direct din Asia oferindu-ne in prealabil posibilitatea de a vedea cum arata smartphone-ul.

Conform informatiilor disponibile pana acum specificatiile Samsung Galaxy Note 5 includ : un ecran Super AMOLED de 5.7 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, procesoare Qualcomm Snapdragon 810 si Samsung Exynos 7422, 4 GB RAM, spatiu de stocare de 32 GB – 128 GB, baterie de 3220 mAh si camera principala capabila sa filmeze 4K.

Samsung Galaxy Note 5 imagini presa 1

Samsung Galaxy Note 5 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant cu specificatii de top, iar prezentarea din 13 august va atrage cu siguranta atentia unui numar foarte mare de utilizatori care cauta phablet-uri sau detin un model anterior al Galaxy Note.

Problema este ca Samsung Galaxy Note 5 va ajunge pe piata impreuna cu Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, toate cele trei terminale avand dimensiuni si specificatii similare, asa ca alegerea unuia sau a altuia va fi o mare problema pentru unii.

Samsung Galaxy Note 5 imagini presa 2

Avand in vedere ca profitul Samsung a scazut cu 37% in Q2 2015 fata de Q2 2014, lansarea a trei smartphone-uri din aceeasi categorie pare a fi o foarte mare prostie facuta de catre coreeni, insa acest lucru se va intampla luna viitoare, asa ca ramane de vazut doar cum vor fi primite terminalele in momentul lansarii.

Samsung Galaxy Note 5 imagini presa 3