Prima Pagina Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy Note 5 auriu apare in primele imagini

Samsung Galaxy Note 5 auriu apare in primele imagini

Samsung Galaxy Note 5 auriuSamsung Galaxy Note 5 auriu apare in primele imagini multumita unor surse asiatice apropiate partenerilor Samsung care produc viitorul smartphone ce va fi prezentat pe data de 12 august, iar in acest articol il puteti vedea.

Compania Samsung lanseaza de ceva vreme smartphone-uri aurii, din moment ce ele sunt atat de populare dupa lansarea iPhone-urilor in aceeasi culoare, iar acest Samsung Galaxy Note 5 auriu difera cu putin de modelele anterioare de terminale Samsung oferite de catre compania coreeana pana acum pentru utilizatorii sai.

Din pacate imaginea cu acest Samsung Galaxy Note 5 auriu nu are o calitate chiar atat de buna pentru ca probabil a fost inregistrata cu o camera de calitate slaba, insa macar va puteti face o idee clara in legatura cu terminalul care va concura cu iPhone 6 Plus din august.

Cei de la Samsung au decis sa grabeasca lansarea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy S6 Plus pentru a afecta lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa e putin probabil ca acest lucru sa aiba vreun impact asupra companiei Apple.

Practic Samsung se pregateste sa aduca pe piata nu mai putin de 3 smartphone-uri cu ecrane de 5.5 – 5.7 inch pentru a fi sigura ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu vor stabili noi recorduri de vanzari, insa cred cu tarie ca acum coreenii se precipita in lansarea lor.

Samsung Galaxy Note 5 auriu 1

Pentru acest Samsung Galaxy Note 5 auriu vedem si ca Samsung nu va implementa un sistem de scoatere automata a stylus-ului, asa cum s-a zvonit in repetate randuri, astfel ca utilizatorii vor fi in continuare nevoiti sa traga accesoriul cu degetul din locasul sau.

In momentul de fata nu se stie ce pret vor avea Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy S6 Plus, insa daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca ele vor fi mai scumpe decat iPhone 6 Plus si implicit iPhone 6S Plus, deci vor avea sanse mici sa genereze vanzari mari.

 • alin229

  scoate samsung pe auriu? ce o sa mai copieze de la iphone? urmeaza sa le mai copieze sigla cu marul si gata 🙂

 • tintin

  Oricum auriul de la Samsung e o nuanta mult mai urata decat cea de la Apple

 • Ctrl

  alin229, Samsung a scos o cateva telefoane aurii inainte de Apple. A scos cateva si dupa ce Apple au adoptat si ei aceasta culoare. Asta nu inseamna ca Samsung a copiat Apple nici ca Apple a copiat Samsung. Inseamna doar ca aceasta culoare prinde la public.
  Iti pun un link cu telefoane Samsung aurii vechi.
  http://global.samsungtomorrow.com/golden-history-of-samsung-phones/

 • Srb

  Pai trebuie de la anul sa scota si pe Rose Gold in caz ca zvonurile devin realitate 🙂

 • Srb

  Da corect Ctrl dar aveau nevoie de Apple ca sa faca culoarea populara mai ales in China, pana acuma alte produse aurii din industria IT nu prea am vazut in cantitati mai mari

 • Srb

  Asteptam Samsung sa vina cum am mai spus cu Rose gold si cu Gold laptop ca noul Macbook

 • Sym

  Srb, iti place sa faci spam? Aveau Samsung nevoie de Apple ca sa faca culoarea populara in China?! Serios, pentru ce? Le-a crescut profitul si nu mi-am dat eu seama? Citeste-ti mesajele inainte sa postezi. Asta e sfatul meu, ca sa nu fi luat de … copil.

 • V.P

  Sunt ceva modele “rose ” in curtea Samsung !!

 • Pingback: Design-ul Samsung Galaxy Note 5 apare in primele presupuse imagini de presa | iDevice.ro()