Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus apar in primele imagini de presa

Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge imagini presaSamsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus vor fi anuntate de catre compania Samsung pe data de 13 august, iar avand in vedere ca mai putin de 2 saptamani ne despart de eveniment, astazi vedem si primele imagini de presa cu ele.

In partea stanga a imaginii de mai sus puteti vedea Samsung Galaxy Note 5, in timp ce in partea dreapta a imaginii puteti vedea Samsung Galaxy S6 Edge Plus, ele avand un design extrem de apropiat de cel ales de catre Samsung pentru Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy S6 Edge.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 5 vine la un an distanta de Samsung Galaxy Note 4, multi se asteptau la o schimbare majora de design, insa cei de la Samsung par sa fi decis ca o asemenea modificare nu este imperios necesara pentru panoul frontal, carcasa putand avea unele modificari.

In ceea ce priveste Samsung Galaxy S6 Edge Plus, vorbim despre exact acelasi design precum in cazul Samsung Galaxy S6 Edge, iar acest lucru este perfect normal avand in vedere ca noul dispozitiv vine la doar patru luni distanta de cel initial si o schimbare de design era greu de facut.

Pe partea de hardware Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus vor veni cu o multitudine de schimbari fata de modelele anterioare sau inferioare, primul avand un ecran de 5.5 inch, in timp ce al doilea ar urma sa aiba un ecran de 5.7 inch.

Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie lansat pe data de 14 august, in timp ce Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa fie disponibil pentru cumparare din data de 21 august.

6 COMENTARII

  1. Sunt posesor de iphone creatie apple dar facut tot in china. Deci si asta e tot o chinezarie ! Dar imi place si samsungul asta ! Chiar e tare

  2. Salut, nu am s6 edge, dar nici olviu,cazane de alde olviu e plina piata. Am folosit de cateva ori s6 edge, desing placut la vedere, nu prea la atingere, obiectie personala, parca il scapam din mana, ori ca era prea scump pt mine, ori nu imi dau seama care era motivul. Ca idee se misca nemaipomenit, totusi nu este tot ce completeaza un os de tel. Poate ca folosirea ios de vreo 7 ani aduce o nemultumire fata de android, si cum se comporta el, nu ma refer la rapiditate ci la modul “user-friendly”. Nu este asa de prietenos, poate deveni, dar asta necesita timp, asta este deja prea mult, instalez app si vreau sa ii dau drumul la treaba sa gasesc usor contactele etc. Prea multe apasari ca sa apelezi, sa dai un mesaj etc.