Prima Pagina Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus apar in primele...

Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus apar in primele imagini de presa

Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge imagini presaSamsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus vor fi anuntate de catre compania Samsung pe data de 13 august, iar avand in vedere ca mai putin de 2 saptamani ne despart de eveniment, astazi vedem si primele imagini de presa cu ele.

In partea stanga a imaginii de mai sus puteti vedea Samsung Galaxy Note 5, in timp ce in partea dreapta a imaginii puteti vedea Samsung Galaxy S6 Edge Plus, ele avand un design extrem de apropiat de cel ales de catre Samsung pentru Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy S6 Edge.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 5 vine la un an distanta de Samsung Galaxy Note 4, multi se asteptau la o schimbare majora de design, insa cei de la Samsung par sa fi decis ca o asemenea modificare nu este imperios necesara pentru panoul frontal, carcasa putand avea unele modificari.

In ceea ce priveste Samsung Galaxy S6 Edge Plus, vorbim despre exact acelasi design precum in cazul Samsung Galaxy S6 Edge, iar acest lucru este perfect normal avand in vedere ca noul dispozitiv vine la doar patru luni distanta de cel initial si o schimbare de design era greu de facut.

Pe partea de hardware Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus vor veni cu o multitudine de schimbari fata de modelele anterioare sau inferioare, primul avand un ecran de 5.5 inch, in timp ce al doilea ar urma sa aiba un ecran de 5.7 inch.

Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie lansat pe data de 14 august, in timp ce Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa fie disponibil pentru cumparare din data de 21 august.

 • ali

  Oricât insista tot chinezări sunt

 • Adi

  Sunt posesor de iphone creatie apple dar facut tot in china. Deci si asta e tot o chinezarie ! Dar imi place si samsungul asta ! Chiar e tare

 • Mihai

  Nu mai vad dizain in tot ce este nou pe piata, ori rezisti ca apple cu un model 2 ani ori nu, asa ca design este un ecran cu un spate, ceva dreptunghiular, conteaza mult grosimea si ce ofera ea, in partea de hardware, apoi designul este atragator cand aprinzi terminalul, os-ul face mare parte din dizain. Sunt posesor de ipad, tel android, deh resursele financiare, pe partea de os ma lasa rece productivitatea android, nu ma deranjeaza cum arata tel, nu este la fel de atragator cu un iphone, sunt terminale android cu aspect atragator, dar daca sunt la fel ca androidul de pe al meu, mai bine nu. Nu fac parte din piata android, app multe moca, urate, greoaie, nu am cumparat absolut nimic, absolut, din appstore si totusi am app necesare. Pe android nu gasesc ce ma intereseaza gratis si nu ma intereseaza pirateria cam la fel si pe ios. Desi am jb, nu am folosit acest avantaj pt piraterie ci pentru oarecare customizare, neajunsuri, sa ma exprim elegant la fel ca ios. Asdar pt un user cu putin timp care nu poate, nu doreste mai bine, sa faca un root si sa instaleze un custom rom si apoi sa faca n de dorinte sa se intample pe android, raman cu parerea ca este ok sa stai cu ios chiar cu un tel mai vechi, voi miji mereu ochii la i6, dar si la valoarea lui. Asadar as zice tableta pt distractis, ai bani ia-ti ce vrei, ai timp si resurse mintale ia-ti android, nu ca ios ar fi pt prosti, dar e comod tare, ma simt comod cu ios, imi place, sunt obisnuit. Este subiectiva parerea asa ca nu va atacati, nu am facut decat sa spun cum simt aceste diferente de utilizare.

 • Mihai

  Salut, nu am s6 edge, dar nici olviu,cazane de alde olviu e plina piata. Am folosit de cateva ori s6 edge, desing placut la vedere, nu prea la atingere, obiectie personala, parca il scapam din mana, ori ca era prea scump pt mine, ori nu imi dau seama care era motivul. Ca idee se misca nemaipomenit, totusi nu este tot ce completeaza un os de tel. Poate ca folosirea ios de vreo 7 ani aduce o nemultumire fata de android, si cum se comporta el, nu ma refer la rapiditate ci la modul “user-friendly”. Nu este asa de prietenos, poate deveni, dar asta necesita timp, asta este deja prea mult, instalez app si vreau sa ii dau drumul la treaba sa gasesc usor contactele etc. Prea multe apasari ca sa apelezi, sa dai un mesaj etc.

 • Pingback: Samsung a ieftinit Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge cu 100 de euro | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 5 va fi cel mai puternic smartphone de pe planeta | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 5 - noi imagini confirma lipsa unor beneficii iubite de fanii Android | iDevice.ro()