Prima Pagina iPhone Un iPhone supravietuieste unei caderi de la 2700 de metri altitudine

Un iPhone supravietuieste unei caderi de la 2700 de metri altitudine

iPhone cadere 3000 metri altitudineUn iPhone a supravietuit unei caderi de la 2700 de metri altitudine, terminalul fiind gasit complet functional dupa ce a cazut dintr-un avion aflat in zbor deasupra unei regiuni din SUA cu doar cateva zile in urma.

Ben Wilson este proprietarul unei companii americane, iar iPhone-ul sau a cazut dintr-un avion in care acesta se afla, o subita schimbare in presiune creand o gaura de 2.5cm intre usa si fuselajul avionului, terminalul iPhone cazand prin ea pentru a ajunge in final pe pamant.

Protejat de o carcasa Mophie Juice Pack, terminalul a fost localizat cu ajutorul Find My iPhone sub un copac, iar in imaginea de mai sus il puteti vedea, el fiind complet functional in ciuda caderii de la o altitudine foarte mare, el trebuind sa fie teoretic complet distrus.

Proprietarul terminalului iPhone sustine ca doar carcasa a fost ciobita in regiunea care a luat contact, probabil, initial cu acel copac si mai apoi cu solul, crengile si frunzele copacului atenuandu-i cel mai probabil caderea pentur a-l mentine functional si usor de localizat.

Povestea este una impresionanta si destul de greu de crezut, insa in articolul celor de la NYPost il puteti vedea pe proprietar povestindu-si experienta.

  • sorin

    la greutatea aia , si cu o carcasa buna , nu e nimic de necrezut , mai ales ca a cazut pe pamant , iarba etc . de altfel putea sa cada de la 100m sau 10km – efectul e acelasi .