Un iPhone supravietuieste unei caderi de la 2700 de metri altitudine

iPhone cadere 3000 metri altitudineUn iPhone a supravietuit unei caderi de la 2700 de metri altitudine, terminalul fiind gasit complet functional dupa ce a cazut dintr-un avion aflat in zbor deasupra unei regiuni din SUA cu doar cateva zile in urma.

Ben Wilson este proprietarul unei companii americane, iar iPhone-ul sau a cazut dintr-un avion in care acesta se afla, o subita schimbare in presiune creand o gaura de 2.5cm intre usa si fuselajul avionului, terminalul iPhone cazand prin ea pentru a ajunge in final pe pamant.

Protejat de o carcasa Mophie Juice Pack, terminalul a fost localizat cu ajutorul Find My iPhone sub un copac, iar in imaginea de mai sus il puteti vedea, el fiind complet functional in ciuda caderii de la o altitudine foarte mare, el trebuind sa fie teoretic complet distrus.

Proprietarul terminalului iPhone sustine ca doar carcasa a fost ciobita in regiunea care a luat contact, probabil, initial cu acel copac si mai apoi cu solul, crengile si frunzele copacului atenuandu-i cel mai probabil caderea pentur a-l mentine functional si usor de localizat.

Povestea este una impresionanta si destul de greu de crezut, insa in articolul celor de la NYPost il puteti vedea pe proprietar povestindu-si experienta.