Pinnacle – un ceas cu Apple Watch integrat in bratara

Pinnacle smarwatch Apple Watch brataraPinnacle este un ceas fabricat de catre producatorul elvetian Nico Gerard, iar dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, vorbim despre un produs extrem de interesant si greu de gasit, el avand integrat in bratara un Apple Watch.

Da, ati citit si vazut bine, acest ceas numit Pinnacle are integrat in bratara metalica un Apple Watch al companiei Apple, acesta fiind pozitionat direct deasupra incheieturii naostre, in timp ce deja clascicul ceas va fi pozitionat in partea exact opusa pentru a arata ora si data.

Desi la o prima vedeti ati spune ca vorbim despre un ceas care fara Apple Watch ar costa cateva sute de euro sau maxim putin peste 1000 de euro, in realitate producatorul sau a aplicat un pret de nu mai putin de 9300 de dolari pentru cel mai ieftin model al Pinnacle, fara un Apple Watch inclus.

Daca modelul din otel inoxidabil este de doar 9300 de dolari, modelul din aur are un pret de 112.000 de dolari, insa aici este inclus si un Apple Watch din aur care este direct pozitionat pe bratara din aur a Pinnacle, astfel ca utilizatorul beneficiaza de doua ceasuri de lux la un pret extravagant.

Pinnacle smarwatch Apple Watch bratara 1

Ceasurile din colectia Pinnacle sunt certificate pentru a functiona la maxim 100 de metri adancime, deci utilizatorul poate inota fara probleme cu ele dupa achizitie, compania Apple ferindu-se sa ofere totusi o certificare similara pentru Apple Watch, deci produsul celor din Cupertino va trebui detasat.

Acestea fiind spuse, producatorii elvetieni de ceasuri de lux au gasit metode inteligente de a isi face produsele atractive dupa lansarea Apple Watch, insa putine persoane vor fi probabil interesate sa cumpere un eas care are un Apple Watch atasat.