O companie din Rusia personalizeaza Apple Watch pentru comunisti

Apple Watch aur semnatura putinApple Watch a fost lansat in Rusia saptamana trecuta si pentru ca vorbim despre o tara cu foarte multi oameni extremd e bogati, un bijutier local s-a gandit sa placheze cu aur diverse modele ale ceasului inteligent, insa sa le si personalizeze cu anumite gravuri.

Compania Caviar, care a lansat si carcasa pentru iPhone dedicata fanilor presedintelui Vladimir Putin, a creat acum o metoda de a grava pe Apple Watch semnatura presedintelui rus impreuna cu un mesaj cat se poate de potrivit pentru un asemenea produs.

Pentru cei mai pretentiosi exista optiunea de a alege ca Apple Watch sa aiba o carcasa ce afiseaza mausoleul in care se afla trupul binecunoscutului conducator Lenin, in acest format coroana digitala avand gravata o coasa simbolica pentru vremea comunista.

Pentru cei care doresc ceva mai mult gust exista optiunea de a grava o priveliste a cladirilor din Moscova, iar pentru regalisti exista posibilitatea de a grava cateva dintre cladirile reprezentative pentru perioada in care tarul Petru cel Mare a condus tara.

Apple Watch aur semnatura putin 1

Practic pentru fiecare rus extravagant care are 3000 de dolari de cheltuit exista o optiune de a personaliza Apple Watch intr-un mod care va oripila orice alta persoana care il va vedea, insa probabil foarte putini dintre oligarhii rusi se tem de asa ceva.

Voi ce parere aveti despre realizarea companiei Caviar ?

Apple Watch aur semnatura putin 2