OnePlus 2 – 30.000 de unitati vandute in 1 minut

OnePlus 2 30.000 unitati 1 minutOnePlus 2 a inregistrat 30.000 de unitati vandute intr-un singur minut, acesta fiind intregul stoc initial de unitati pregatit de catre compania OnePlus doar pentru China, el fiind epuizat intr-un timp record pentru companie.

Realizarea este similara cu cele ale Xiaomi si notabila in comparatie cu ceea ce reuseste Samsung, de exemplu, iar desi pare greu de crezut, OnePlus 2 a inregistrat mai multe comenzi intr-un minut decat HTC ONE M9 sau smartphone-uri lansate de catre producatori consacrati precum Microsoft, Motorola, Sony sau LG.

Anul trecut cei de la OnePlus se asteptau sa vanda doar cateva zeci de mii de unitati ale terminalului OnePlus One in China, insa in final au vandut 1 milion de unitati doar in aceasta tara, iar anul acesta OnePlus 2 pare sa aiba parte de o cerere mult mai mare.

Chinezii nu trebuie sa astepte dupa invitatii pentru a cumpara OnePlus 2, insa ei nu au mai mult noroc decat cele aproape 1.8 milioane de persoane care asteapta in momentul de fata pentru a primi o invitatie pentru a cumpara noul terminal al celor de la OnePlus.

Practic 1.8 milioane de clienti internationali sunt interesati de OnePlus 2, iar aici nu includem interesul venit din China, astfel ca daca OnePlus ar produce suficient de multe terminale, ar putea deveni un producator care s-ar lupta serios cu LG, Sony, Motorola, etc.

OnePlus 2 are un pret de pornire de doar 330 de dolari si specificatii pentru care alti producatori cer aproximativ dublu, iar de aici vine interesul foarte mare vis-a-vis de el, insa stocurile extrem de reduse fac imposibila achizitionarea in momentul de fata.

1 COMENTARIU