Samsung Galaxy Note 5 vs OnePlus 2 si LG G4 – test de performanta (Video)

Samsung Galaxy Note 5 test de performantaSamsung Galaxy Note 5, OnePlus 2 si LG G4 sunt trei dintre cele mai importante smartphone-uri Android existente pe piata in momentul de fata si probabil veti fi interesati sa vedeti cat de bine se descurca in momentul de fata concurentii terminalelor iPhone intr-un test de performanta.

In clipul video de mai jos veti vedea la ce teste sunt supuse Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2 si LG G4 pentru a descoperi care dintre ele este mai rapid si probabil nimeni nu va fi surprins sa afle ca Samsung Galaxy Note 5 este “rege”, dar la o diferenta mica fata de LG G4.

Surprinzator este faptul ca OnePlus 2 are performante mai slabe decat cele ale Samsung Galaxy Note 5 si LG G4, diferenta in test fiind de 10 secunde intre acest dispozitiv si celelalte doua, ea fiind suficient de mare pentru a ridica destulde sprancene, in ciuda hardware-ului potent.

Pe de alta parte Samsung Galaxy Note 5 si LG G4 sunt de 2 ori mai scumpe decat OnePlus 2 si diferenta de bani nu este justificata doar de diferenta de performanta, astfel ca oricine se afla in cautarea unui smartphone Android puternic are o alegere foarte buna in acest terminal.