Apple publica inregistrari complete ale emisiunilor radio Beats 1

emisiuni Beasts 1 Radio ConnectDesi Beats 1 Radio este un post radio online care timp de 12 ore redifuzeaza emisiunile transmise in direct din 3 locatii de pe glob, pana zilele trecute el nu permitea descarcarea inregistrarilor acestora pentru ascultare offline.

Totul s-a schimbat la sfarsitul lunii trecute cand cei 3 DJ importanti ai Beats 1 Radio : Zane Lowe, Julie Adenuga si Ebro Darden au inceput sa publice inregistrarile propriilor emisiuni in paginile Apple Music Connect, astfel ca ele pot fi descarcate de oricine.

Desi cei trei DJ publicau liste cu melodiile difuzate in cadrul propriilor emisiuni, aceasta este prima oara cand vedem inregistrari efective ale emisiunilor disponibile pentru descarcare offline sau simpla reascultare, orice utilizator avand posibilitatea de a le accesa oricand doreste.

In trecut compania Apple a publicat inregistrari ale unor interviuri importante sau emisiuni radio organizate de catre unele staruri internationale, astfel ca desi vorbim despre o premiera pentru emisiunile DJ-ilor Beats 1 Radio, nu vorbim despre o premiera pentru oferirea emisiunilor.

Pentru a asculta iar sau a descarca emisiunile celor 3 DJ ai Beats 1 Radio trebuie sa deschideti aplicatia Muzica, Music, sa accesati sectiunea Connect si sa ii cautati dupa nume, apoi emisiunile fiind listate pentru pentru ascultare sau doar descarcare.