Angry Birds 2 enerveaza utilizatorii din lumea intreaga

Angry Birds 2Angry Birds 2 este cel mi popular joc al momentului cu peste 10 milioane de descarcari in doar trei zile si desi functionalitatea sa este apreciata de un numar foarte mare de utilizatori, din pacate exista si o multitudine de alte probleme.

Va spuneam zilele trecute intr-un articol ca sistemul de in-app purchase-uri implementat de catre Rovio pentru joc este extrem de enervant, el blocand posibilitatea de a continua jocul daca utilizatorul nu cumpara “vieti” noi pentru a putea continua sa distruga fiecare nivel.

De acelasi lucru se plang si foarte multe persoane care au cumparat jocul in diverse zone de pe glob, multe dintre ele afirmand chiar si ca au renuntat la el din cauza lacomiei celor de la Rovio de a forta oamenii sa cheltuie bani pentru a putea continua sa joace in fiecare zi.

Practic aceasta lacomie si strategia stupida a companiei Rovio au transformat Angry Birds 2 dintr-un joc extrem de interesant cu potential foarte mare intr-un joc extrem de enervant care va tine multi utilizatori departe, cel putin pana cand va fi modificat complet.

Everybody has an equal opportunity to progress in the game, as all transactions are made with Gems which can be earned by playing and completing challenges. Furthermore, extra birds, lives and tickets can be earned through watching videos, which are accessible to everyone. Angry Birds 2 can be enjoyed fully without purchasing anything, but we do offer for purchase a variety of ways to expand, extend and enhance the game play experience and progress.

Daca Rovio ar fi lansat o versiune platita, dar fara nevoia de a cumpara vieti, atunci foarte multa lume s-ar fi multumit sa o cumpere, asa cum s-a intamplat si cu versiunile anterioare, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat si jocul genereaza in principal plangeri in loc de aprecieri.

Desigur ca Rovio poate rezolva rapid problema prin lansarea unei versiuni platite care iti permite sa joci fara restrictii si foarte multa lume ar fi extrem de multumita sa cumpere titlul, insa e putin probabil ca acest lucru sa se intample.