Orange Service a implinit 10 ani, iata cum arata cel mai mare service din Romania

Orange Service Baneasa Biharia 26Orange Service a implinit 10 ani si pentru a serba evenimentul, cei de la Orange Romania s-au gandit sa ofere cateva informatii privind evolutia centrelor in care sunt reparate telefoanele mobile si tabletele vandute in propria retea.

Conform celor de la Orange, operatorul este singurul din Romania care are service autorizat de toti producatorii ale caror terminale mobile le comercializeaza, iar la baza acestui lucru sta si un concept ce reparare a terminalelor cu probleme in doar o ora de la prezentarea la un centru de service.

Conform reprezentantilor companiei, 98% dintre problemele de service sunt rezolvate in doar o zi in cazul in care problema poate fi reparata in locatia vizitata, in restul cazurilor timpul mediu de rezolvare al problemelor fiind de 5 zile in cazul terminalelor trimise din tara in Bucuresti.

In Service-urile Orange din Romania sunt reparate zilnic aproximativ 1000 de telefoane mobile, in maxim 60% din cazuri reparatia fiind facuta in doar o ora de la prezentarea la service, daca problema este simpla si poate fi rezolvata pe loc de catre reprezentant.

Orange Service Baneasa Biharia 26 1

85% dintre terminalele mobile aduse in service-uri pentru reparatii sunt smartphone-uri, in Bucuresti fiind facute reparatiile cele mai complexe, 80 de persoane autorizate lucrand in centrul Orange Service din Strada Biharia, 26 din Bucuresti.

Compania Orange primeste zilnic aproximativ 50 de clienti cu probleme de service in acest centru, ea invenstind in el nu mai putin de 1 milion de euro de-a lungul timpului pentru a cumpara echipamente specializate pentru repararea telefoanelor mobile sau a tabletelor.

Orange Service Baneasa Biharia 26 2

Dupa cum puteti vedea si din imagini, service-ul Orange din Biharia 26 are tehnicieni specializati pe repararea anumitor brand-uri de terminale mobile, sectiuni separate pentru verificarea completa a dispozitivelor, procedurile fiind facute de catre oameni cu experienta care au la indemana masini de lucru recomandate de catre producatori.

Orange Romania este singurul operator din tara noastra care are centre de reparatii in magazine, iar clientilor le sunt recomandate inclusiv asigurarile pentru terminale, Orange colaborand cu BNP Paribas pentru a le oferi clientilor asigurari la preturi accesibile.

Orange Service Baneasa Biharia 26 3

In 2015 Orange a inregistrat 110.000 de clienti cu asigurari active, de 2.2 ori mai multi decat in aceeasi perioada a anului 2014, insa cifra reprezinta mai putin de 1% din numarul total de clienti ai operatorului de telefonie mobila.

Pana acum Orange Romania a reparat 1.5 milioane de telefoane mobile vandute prin reteaua proprie si desigur ca poate repara contra-cost orice brand de telefon mobil pentru care este autorizata, indiferent de la ce magazin sau operator a fost cumparat acel terminal.

Orange Service Baneasa Biharia 26 4

In cazul iPhone-urilor se face in principal diagnosticare pentru probleme si inlocuirea dispozitivelor ce nu pot fi reparate sau pentru care nu exista autorizatie, Orange lucrand cu Apple pentru a primi inclusiv autorizatia de a schimba ecranele terminalelor in service.

Concluzionand, Orange Romania are un service impresionant in Bucuresti si in imagini veti vedea unde sunt reparate terminalele voastre, cum ajung la operator, cum sunt verificate si cum sunt trimise inapoi spre voi.

Orange Service Baneasa Biharia 26 5

Orange Service Baneasa Biharia 26 6

Orange Service Baneasa Biharia 26 7

Orange Service Baneasa Biharia 26 22

Orange Service Baneasa Biharia 26 21

Orange Service Baneasa Biharia 26 20

Orange Service Baneasa Biharia 26 19

Orange Service Baneasa Biharia 26 18

Orange Service Baneasa Biharia 26 17

Orange Service Baneasa Biharia 26 14

Orange Service Baneasa Biharia 26 13

Orange Service Baneasa Biharia 26 12

Orange Service Baneasa Biharia 26 11

Orange Service Baneasa Biharia 26 10

Orange Service Baneasa Biharia 26 9

Orange Service Baneasa Biharia 26 8

Orange Service Baneasa Biharia 26 15

Orange Service Baneasa Biharia 26 16