iPad Mini 4 – dimensiunile dezvaluite de prima schita 3D (Video)

iPad Mini 4 dimensiuniiPad Mini 4 va fi lansata in toamna de catre compania Apple si din moment ce produsul se afla in ultimul stadiu de dezvoltare inaintea lansarii, astazi avem ocazia de a vedea si prima schita 3D a sa inainte ca Apple sa o aduca pe piata.

Multumita acestei schite 3D a iPad Mini 4 putem veeda pentru prima oara si care vor fi dimensiunile tabletei care isi imprumuta aproape intregul design de la iPad Air 2, una dintre cele mai populare tablete lansate pana in prezent de catre compania Apple.

S-a spus in repetate randuri ca iPad Mini 4 va avea o grosime de doar 6.1mm, precum iPhone 6 Plus si acest lucru pare sa fie confirmat de catre aceasta schita 3D, in clipul video de mai jos fiind prezentate in detaliu dimensiunile iPad Mini 4 pentru toti cei interesati.

Conform acestor informatii, iPad Mini 4 va avea 6.1mm grosime, 134mm latime si 203.16mm lungime, ecranul urmand a avea in continuare diagonala de 7.9 inch pe care compania Apple a introdus-o cu aproape trei ani in urma, asa ca nu vor exista modificari aici.

Pe partea hardware asteptam un chip A9 triple-core cu 2 GB RAM din partea Apple si o placa grafica net superioara celei folosite in iPad Mini 3, un Touch ID mai bun, o camera principala de, probabil, 8 megapixeli si una frotanala de, probabil, 2 megapixeli.

Pe partea hardware iPad Mini 4 ar putea include toate functiile pe care iPad Air 2 le ofera in momentul de fata din moment ce hardware-ul sau ar trebui sa fie identic, deci vorbim despre vizualizarea de clipuri video peste aplicatii, rularea de multiple aplicatii in acelasi ecran si multe altele.

Daca Apple va urma strategiile anilor anteriori, atunci iPad Mini 4 va fi prezentata la sfarsitul lunii octombrie impreuna cu, probabil, iPad Air 3 si iPad Pro, lansarea urmand a avea loc in luna noiembrie pe pietele de pe intregul glob.