Apple ar putea anula lansarea iPad Air 3, iPad Mini 4 ar putea incheia seria de tablete iPad Mini

iPad Air 3 iPad Mini 4iPad Air 3 este cea de-a 7-a versiune a tabletelor iPad pe care compania Apple ar trebui sa o lanseze pe piata in cursul acestui an, insa se pare ca planurile celor din Cupertino ar fi diferite fata de cele pe care multi analisti le anticipau pana acum.

Conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute se pare ca iPad Air 3 nu va fi lansata de catre compania Apple in luna noiembrie a acestui an, iPad Pro urmand a avea parte de atentia intregii lumi impreuna cu iPad Mini 4, cei din Cupertino avand planuri diferite pentru tablete fata de anii trecuti.

Apple intentioneaza sa concentreze toata capacitatea de productie a partenerilor sai spre iPad Pro si iPad Mini 4 pentru a avea cat mai multe unitati disponibile in momentul lansarii, astfel ca iPad Air 3 ar urma sa ajunga in magazine abia in cursul anului 2016, cu cateva luni intarziere.

Partea interesanta a acestor informatii este ca iPad Mini 4 ar urma sa fie ultima tableta iPad cu ecran de 7.9 inch pe care compania Apple ar urma sa o lanseze pe piata, cei din Cupertino dorind, aparent, sa se concentreze doar pe tabletele cu ecrane de 9.7 inch si 12.9 inch.

But belong to an intermediate size, 9.7-inch iPad Air 3, came the launch will be delayed. Apple to launch iPad Pro pass has a two-year period, the original market speculation late last year to launch, and then spread due to lack of key components, at least the first half of next year will have to come out, but now it seems there are early signs.

In aceasta idee, iPad Mini 4 ar putea veni cu un design nou si cu multe componente interne modificate, asta deoarece anul trecut iPad Mini 3 a venit doar cu un cititor de amprente nou si nimic mai mult, asa ca in final modelul de anul acesta ar urma sa fie mai atractiv.

Avand in vedere ca vorbim doar despre un zvon, nimeni nu stie exact ce va face compania Apple in toamna acestui an, insa renuntarea la tabletele iPad cu ecrane mici pare destul de posibila, avand in vedere constantele probleme cu vanzarile de tablete.

3 COMENTARII