Pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus a fost dezvaluit

pretul Samsung Galaxy S6 Edge PlusPretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus a fost dezvaluit in cursul acestei zile de catre o sursa din interiorul companiei Samsung si se pare ca noul terminal va costa exact precum iPhone 6 Plus in Europa.

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa fie de 800 de euro in versiunea de baza de 32 GB, exact aceeasi suma fiind perceputa de catre compania Apple pentru iPhone 6 Plus, marea diferenta stand in faptul ca terminalul celor de la Apple are doar 16 GB spatiu de stocare.

Avand in vedere ca in primavara Samsung a lansat Samsung Galaxy S6 la un pret mai mare decat cel al iPhone 6, ca sa fiu sincer sunt surpris sa vad ca acum coreenii au ales ca pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus sa fie egal cu cel al iPhone 6 Plus, desi compania are probleme serioase in ultimele luni.

Profitul companiei Samsung este in continua scadere de cateva luni de zile, iar asta deoarece vanzarile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost mult sub asteptarile companiei, asa ca a stabili ca pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus sa fie egal cu cel al unui iPhone este urmatoarea miscare facuta de Samsung.

Alegand ca pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus sa fie egal cu cel al iPhone 6 Plus si cel mai probabil al iPhone 6S Plus, compania Samsung spera sa convinga utilizatorii ca terminalul sau merita cumparat, mai ales ca are 32 GB spatiu de stocare standard.

Ca sa fiu complet sincer, daca iPhone 6S Plus nu va avea 32 GB spatiu de stocare oferit standard, atunci pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus va fi un mare motivator de achizitie pentru o multitudine de consumatori, asa ca vom avea parte de o lupta serioasa pe piata smartphone-urilor.

In final va spun si ca Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar urma sa fie lansat pe 21 august in urma unei prezentari ce urmeaza sa aiba loc pe 13 august, asa ca Apple va avea o luna la dispozitie sa isi schimbe strategia de lansare a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, daca va fi necesar.