Pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus a fost dezvaluit

pretul Samsung Galaxy S6 Edge PlusPretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus a fost dezvaluit in cursul acestei zile de catre o sursa din interiorul companiei Samsung si se pare ca noul terminal va costa exact precum iPhone 6 Plus in Europa.

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa fie de 800 de euro in versiunea de baza de 32 GB, exact aceeasi suma fiind perceputa de catre compania Apple pentru iPhone 6 Plus, marea diferenta stand in faptul ca terminalul celor de la Apple are doar 16 GB spatiu de stocare.

Avand in vedere ca in primavara Samsung a lansat Samsung Galaxy S6 la un pret mai mare decat cel al iPhone 6, ca sa fiu sincer sunt surpris sa vad ca acum coreenii au ales ca pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus sa fie egal cu cel al iPhone 6 Plus, desi compania are probleme serioase in ultimele luni.

Profitul companiei Samsung este in continua scadere de cateva luni de zile, iar asta deoarece vanzarile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost mult sub asteptarile companiei, asa ca a stabili ca pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus sa fie egal cu cel al unui iPhone este urmatoarea miscare facuta de Samsung.

Alegand ca pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus sa fie egal cu cel al iPhone 6 Plus si cel mai probabil al iPhone 6S Plus, compania Samsung spera sa convinga utilizatorii ca terminalul sau merita cumparat, mai ales ca are 32 GB spatiu de stocare standard.

Ca sa fiu complet sincer, daca iPhone 6S Plus nu va avea 32 GB spatiu de stocare oferit standard, atunci pretul Samsung Galaxy S6 Edge Plus va fi un mare motivator de achizitie pentru o multitudine de consumatori, asa ca vom avea parte de o lupta serioasa pe piata smartphone-urilor.

In final va spun si ca Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar urma sa fie lansat pe 21 august in urma unei prezentari ce urmeaza sa aiba loc pe 13 august, asa ca Apple va avea o luna la dispozitie sa isi schimbe strategia de lansare a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, daca va fi necesar.

18 COMENTARII

 1. Asta cu spatiul de stocare nu prea are a face. Un impatimit iPhone nu va trece la Samsung pentru 16GB de memorie in plus si nici invers.

 2. Urmând publicării statisticilor de vânzări, detaliind câştigurile
  realizate de Samsung Electronics în intervalul Q2-2015, compania
  sud-coreeană a anunţat pregătirea unor ˝ajustări˝ vizând preţurile
  cerute pentru gama de telefoane Galaxy S6 şi S6 Edge.
  Potrivit noilor informaţii, Samsung a înregistrat o scădere anuală a
  profitului de net de 8%, la 4.93 miliarde dolari. Totalizând 41.7
  miliarde dolari, vânzările au scăzut cu 7% comparat anului anterior.
  În ce priveşte evoluţia actuală, ultimele două semestre au adus o
  creştere uşoară a veniturilor, însă lansarea duetului Galaxy S6 / S6
  Edge a avut un impact marginal asupra bilanţului, volumele mici livrate
  compensând prea puţin cheltuielile pe campanii de promovare.
  Potrivit oficialilor companiei, Samsung aşteaptă ca activitatea diviziei
  de telefoane mobile să continue într-un ˝mediu de business dificil˝ şi
  în a doua jumătate a acestui an, ˝ajustările de preţuri˝ aplicate
  seriilor Galaxy S6 şi S6 Edge având rolul de a păstra vânzările la un
  nivel acceptabil. Simultan, Samsung va aduce pe piaţă noi modele cu
  dotări de top – seriile Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus urmând să
  fie dezvăluite în cadrul unui eveniment Unpacked pregătit pentru datata
  de 13 august, la New York.

 3. Si daca vine 6S plus cu 32 gb de baza,ce atuu mai are Edge plus asta? Un 600€ ar cam fi prețul corect pe care ar trebui sa-l ceara Samsung pt acest device,iar S6 500€,asa ar mai fi competitiv.

 4. S6 edge are un ecran mișto, unic între toate produsele de gen, care îi dă factorul “cool”.
  Cum ai ajuns la concluzia că 600€ e prețul corect pentru S6 edge, și 500€ pentru S6? Costul de producție al unui S6 edge este estimat la 290$ din care doar ecranul curbat costă 84$. Un iPhone 6 Plus costă 264$ să fie produs, este mai ieftin decât S6 edge. Așadar, de ce S6 edge ar trebui să fie 600€ pentru tine?

  Este foarte adevărat că sunt companii chinezești care fac produse ieftine cu specificații bune, dar alea nu au costuri cu cercetarea și dezvoltarea. Până la urmă, prețul corect este ăla care ține de cerere și ofertă. Samsung a avut vânzări dezamăgitoare pentru că a estimat greșit cererea de S6 edge, și nu pentru că seria S6 este proastă.

 5. Asta vrea Samsung sa crezi ca-i cererea imensa de Edge si nu poate sa fabrice atâtea unități. De aia e plin de Edge-uri la alde eMAG,cu stoc nelimitat,sa nu mai zic de operatori. De mica publicitate sa nu mai vorbim. iPhone 6/6 plus când s-au lansat,chiar ca nu găseai peste tot,si totuși s-au vândut in zeci de milioane de exemplare,la ei cum s-a putut? Sa nu mai zic in cate tari s-a lansat iPhone 6/6plus si in cate tari S6/S6 Edge.

 6. Cred că poți să îți imaginezi că ecranul ăla curbat poate să țină producția pe loc, corect? Oferta la nivel mondial nu se raportează la oferta eMag. Ce am scris eu este ceea ce am citit pe alte publicații străine, unde scrie clar că vânzările slabe de S6 Edge sunt cauzate de producția sub așteptări.

 7. S6 Edge încă este greu de găsit, iar @Viorel Pradatorul , are dreptate, nu se refera la Romania, este vorba in lume, in tarile bogate unde se cumpara telefoane.
  Chiar si la noi în țară, inca nu găsești varianta pe verde spre exemplu, nici in alte țări, decat ft ft greu, nu găsești varianta pe turquoise.
  Au probleme destul de mari cu producția modelului Edge, iar cea mai mare cerere fix pe modelul Edge este.

 8. Da-ne si noua niste link-uri din astea… Am cautat si eu anunturi cu “schimb s6 cu iphone 6” si la naiba… nu am gasit niciunul!!