Samsung Galaxy Note 5 – noi imagini confirma lipsa unor beneficii iubite de fanii Android

Samsung Galaxy Note 5 designSamsung Galaxy Note 5 apare astazi in noi imagini cu mai putin de doua saptamani inaintea prezentarii din data de 13 august si dupa cum puteti vedea, toate zvonurile aparute pana in prezent par sa fie confirmate acum vizual.

In imaginile cu Samsung Galaxy Note 5 putem observa ca Samsung a preluat o schimbare majora din Samsung Galaxy S6 pentru noul sau phablet si aici vorbim despre eliminarea posibilitatii de a mai scoate bateria sau de a introduce un card micro SD.

Unii utilizatori se asteptau ca Samsung Galaxy Note 5 sa vina cu schimbari atat de radicale desi Samsung Galaxy S6 le contine de cateva luni de zile, acestea fiind unele dintre caracteristicile pentru care smartphone-urile celor de la Samsung au fost atat de apreciate pana acum.

Desi Samsung Galaxy Note 5 va avea o baterie de 3000 mAh, cu un ecran de 5.7 inch, Android si un procesor octa-core cu 4 GB RAM, cu siguranta vor exista suficient de multe plangeri cu privire la autonomia bateriei dispozitivului in timpul utilizarii obisnuite.

Samsung Galaxy Note 5 design 1

V-am spus astazi ca Samsung Galaxy Note 5 va fi cel mai puternic smartphone de pe planeta, insa acest lucru nu-i va ajuta pe multi sa treaca peste faptul ca nu-si vor mai putea inlocui bateria goala cu alta plina sau ca nu vor mai putea creste capacitatea de stocare a terminalului.

Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie totusi disponibil cu minim 32 GB spatiu de stocare, care vor fi suficienti pentru multi, insa ramane de vazut daca pe 13 august Samsung va avea vreo surpriza pregatita pentru cei obisnuiti cu alte caracteristici pentru aceste terminale.

Samsung Galaxy Note 5 design 2

2 COMENTARII