Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat anul acesta pentru a ajuta Samsung

Samsung Galaxy S7 lansare decembrieSamsung Galaxy S7 ar putea fi lansat anul acesta de catre compania Samsung, cu multe luni inaintea perioadei in care se specula ca viitorul terminal ar urma sa ajunga pe piata, cei de la Samsung fiind intr-o aparenta incercare de a grabi procesul de dezvoltare al terminalelor sale.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, lansarea Samsung Galaxy S7 ar urma sa aiba loc in luna decembrie a acestui an si nu in luna aparilie a anului viitor, totul avand la baza o imbunatatire radicala a procesului de fabricare al smartphone-urilor.

In momentul de fata Samsung foloseste un proces de fabricatie numit Waterfall pentru a-si dezvolta si asambla terminalele, insa incepand cu Samsung Galaxy S7 ar urma sa treaca la un proces de fabricatie diferit numit Agile, el urmand a reduce substantial timpul de productie.

Conform celor de au detalii cu privire la noul proces de fabricare, Agile compartimenteaza mai mult procesul de dezvoltare si productie al terminalelor, combinarea finala a tuturor elementelor fiind facuta cu o rapiditate mult mai mare decat in trecut, acest lucru permitand lansarea avansata.

According to a new report from Korea, Samsung has decided to change from its old ‘Waterfall’ methodology to ‘Agile’ for the Galaxy S7 which could shorten development by up to 1 or 2 months. The Agile methodology implies creating a project with simple beginnings and building it up by splitting development into modules which are completed as fast as possible.

Desi sistemul Waterfall permite o dezvoltare mult mai sigura a terminalelor, sistemul Agile va aduce dispozitivele mai repede pe piata, chiar daca mai multe dispozitive ar putea avea defecte, pentru Samsung contand in principal rapiditatea si in subsidiar calitatea, aparent.

Avand in vedere ca Samsung are probleme foarte mari cu profitul si incasarile, lansarea avansata a Samsung Galaxy S7 ar putea fi o incercare disperata de a ajuta compania, asta deoarece lansarea in iarna va aduce aproape sigur vanzari extrem de mari, daca stocurile vor fi suficiente.