Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in ianuarie

Samsung Galaxy S7 lansare mai devremeSamsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in ianuarie de catre compania Samsung pentru a reduce substantial vanzarile de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, acestea afectand serios smartphone-urile high-end ale Samsung lansate in cursul anului 2015.

Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat in 19 ianuarie 2016 conform unui zvon aparut in cursul acestei zile, cei din Coreea de Sud nefiind deocamdata hotarati cu privire la aceasta data, insa ea este luata serios in discutie de catre cei din conducerea companiei in momentul de fata.

Conform aceluiasi zvon, se pare ca vor exista doua versiuni ale Samsung Galaxy S7 si desi logica ar spune ca vorbim despre un Samsung Galaxy S7 normal si despre un Samsung Galaxy S7 Edge, zvonul mentioneaza o versiune inferioara celei principale.

Anul acesta Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au avut drept element diferentiator ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, anul viitor Samsung Galaxy S7 ar putea fi vandut intr-o versiune principala cu hardware de top si una secundara cu hardware inferior.

Aceasta a fost practic strategia Samsung cu aproape fiecare lansare a unui smartphone high-end, deoarece separat de versiunea principala era oferita si una “mini” cu ecran mai mic si componente ce ofera performante reduse, pretul perceput pentru produse fiind diferit.

In 2015 Samsung nu a concurat eficient cu Apple si singurul mod in care a reusit sa afecteze Apple a fost scandalul Chipgate, insa poate ca in 2016 lucrurile vor fi diferite cu Samsung Galaxy S7, mai ales ca Samsung intentioneaza sa implementeze 3D Touch in Samsung Galaxy S7.

13 COMENTARII

  1. acesta este reply la un comentariu despre posibila data de lansare al S8??
    ce treaba are una cu alta. Oricum apple pencil este pt ipad pro si nu pt iphone, nu cred ca o sa fie compatibil..deci inca se aplica vorbele lui steve despre cum sa ne folosim iphone

  2. Si nu inteleg ce legatura are s5 respectiv s5 mini cu iphone 6s plus si iphone 6 , la samsung se diminueaza procesorul si ramul si bateria si marimea in varianta mini , si in cazul apple se diminueaza decat marimea si stabilizatorul de la camera nu exista , in rest totul e identic , nu se compara , 6s e mai compact , si s5,4,3 mini sunt net inferioare s5,4,3…

  3. Steve Jo bs a condamnat ideea de stilus, nu neaparat cea de stilul pentru iphone. Pe youtube poti gasi un clip de 1:38 secunde care se numeste chiar asa: Steve Jobs: Stylus. Omul spunea astfel:

    “The handwriting was probably the slowest input method ever invented and it will if it was doomed to failure. Well, what we tried to do was reimagine the tablet. Microsoft had a lot of interesting work on the tablet; what we’ve done was not compete with what they did – we reimagined and what we are doing is completely different than what they did. You know, they are completely stylus based […] and what we said at the very beginning was if you need a stylus, you already failed

    Dupa cum vezi in clip, nici nu se refera vreun moment la iPhone, ci la tableta.

  4. pai stai un pic…eu inteleg ca se refera la main input…ceea ce la orice ipad este touch based si nu stylus..cum erau pe timpuri. If you need…deci e clar, daca ai nevoie pt utilizarea tabletei, acuma este un accesoriu pt acuratete la desene si cam atat..nu ai nevoie de stylus pt ipad pro este doar un accesoriu.
    If you need- i don’t need, o sa cumpar poate fara ca nu sunt artist

  5. Vezi ca zice clar la min 1 ..their’s complete styulus based !
    Sper ca s-au terminat aceste speculatii in legatura cu apple pencil si despre ce este vorba

  6. Deci chiar va rog sa urmariti exact ce zice Steve jobs in cele 2 min despre stylus, scrie Viorel mai jos cum se numeste video pe youtube.
    Este clar ca nu are treaba cu apple pencil sau ce se mai credea. Acum m-am lamurit si eu, politica lui Steve despre stylus inca exista in oricare iphone sau ipad