iPhone 6S cu camera 4K – Apple ar inregistra reclamele pentru el

iPhone 6S camera 4KiPhone 6S cu camera 4K de 12 megapixeli ar urma sa fie lansat de catre compania Apple in cursul acestui an, informatia fiind oferita din diverse surse si confirmata astazi de o sursa noua, fara informatii verificate oferite in trecut.

Conform acestei surse, compania Apple ar inregistra in momentul de fata reclame pentru un iPhone 6S cu camera 4K, cel mai probabil de 12 megapixeli, Australia, Islanda si Africa de Sud fiind locatiile alese de catre cei din Cupertino pentru inregistrarea spoturilor publicitare.

iPhone 6S cu o camera de 12 megapixeli capabila sa inregistreze clipuri video 4K ar urma sa fie prezentata in data de 9 septembrie de catre compania Apple, iar existenta sa nu pare chiar atat de greu de crezut, mai ales ca diverse surse au sustinut ca el va fi lansat pe piata.

Apple ar inregistra in momentul de fata spoturile publicitare sub titulatura Shot on iPhone in 4K, motto-ul fiind similar cu cel folosit de catre compania Apple pentru campania publicitara Shot on iPhone 6, pentru ea cei din Cupertino castigand si cateva premii pentru creativitate.

Acestea fiind spuse, va reamintesc faptul ca informatia vine de la o sursea neverificata, insa nu este greu de crezut ca un iPhone 6S cu camera 4K ar putea fi lansat de catre Apple.

5 COMENTARII