iPhone 6S – camera de 12 megapixeli cu inregistrare 4K

iPhone 6S camera 12 megapixeli 4KiPhone 6S urmeaza sa includa o camera de 12 megapixeli capabila sa inregistreze clipuri video in format 4K, sau cel putin asta ne spune un document publicat astazi pe internet, el fiind in aparenta preluat direct din fabrica celor de la Foxconn.

Zvonuri privind faptul ca o camera de 12 megapixeli pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus va fi disponibila sunt vechi, insa elementul de noutate aici este inregistrarea de clipuri video in format 4K, lucru pe care un zvon l-a negat acum cateva luni de zile.

Desi nimeni nu poate confirma veridicitatea acestui document care ne spune ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea o camera de 12 megapixeli capabila sa filmeze 4K, realitatea ne spune ca orice este posibil cand vine vorba de compania Apple si viitoarele sale produse.

Conform acestui document, iPhone 6S are numele de cod N66, in timp ce iPhone 6S Plus are numele de cod N71, ambele urmand a avea camera de 12 megapixeli, ambele urmand a fi capabile sa filmeze in format 4K, insa ambele ar urma sa aiba si o camera frontala de 5 megapixeli.

iPhone 6S – camera de 12 megapixeli cu inregistrare 4K

In momentul de fata iPhone 6 si iPhone 6 Plus au o camera frontala de 1.2 megapixeli, iar trecerea la o camera frontala de 5 megapixeli nu este greu de crezut, mai ales ca smartphone-urile sunt terminalele cele mai utilizate pentru inregistrarea de selfie-uri.

Ca sa fiu sincer, din moment ce iPhone 6S urmeaza sa contina un chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM, implementarea unei camere de 12 megapixeli capabila sa filmeze 4K nu este imposibila, dar daca aceasta schimbare nu face parte din strategia Apple, ea nu va avea loc.

Separat ieri am vazut primele imagini cu iPhone 6S si am aflat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea o autonomie mai buna si vor fi compatibile cu retelele 4G+. Saptamanile trecute am aflat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea o carcasa dintr-un aluminiu mai dur, deci nu se vor mai indoi.

Acestea fiind spuse, iPhone 6S si iPhone 6S Plus se anunta a fi extrem de interesante.