iPhone Dual-SIM devine realitate cu ajutorul PIECE (Video)

iPhone Dual-SIM PIECEiPhone Dual-SIM este visul multor fani ai companiei Apple, iar cu ajutorul unui nou accesoriu numit PIECE el devine realitate, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, dar si in cele ce urmeaza.

Conform dezvoltatorilor sai, PIECE este un accesoriu pentru un iPhone Dual-SIM in care putem introduce o cartela SIM si pe care il putem interconecta cu un terminal iPhone cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, iar de aici incolo avem parte de optiunea de a efectua apeluri telefonice prin intermediul sau oricand dorim.

Desi PIECE este in momentul de fata in proces de finantare prin intermediul Kickstarter, banii necesari pentru producerea sa au fost deja stransi, astfel ca tot ce trebuie sa faca sustinatorii este sa astepte ca banii sa ajunga la dezvoltatori si productia sa inceapa in curand.

PIECE are dimensiuni foarte reduse si nu trebuie sa fie in mod neaparat lipit de un terminal iPhone pentru a functiona, existenta conectivitatii Bluetooth permitand plasarea sa la o distanta de cativa metri de terminalele iPhone pentru a apelurile telefonice sa poata fi facute.

PIECE is the future of Dual SIM technology. It is a tiny companion device that holds any GSM, EGSM, DCS, or PCS card, allowing you to add an extra number to your existing smart device via bluetooth. It is designed to fit in your wallet, front pocket, or behind your phone easily. PIECE is so small that it is only the size of a CREDIT CARD!

Desi deocamdata pretul PIECE nu a fost stabilit, acest accesoriu care transfroam iPhone Dual-SIM in realitate ar putea costa intre 80 de dolari si 90 de dolari, astfel ca el va fi cel mai probabil extrem de cautat de catre un numar foarte mare de persoane.