Huawei Nexus – specificatiile tehnice si imaginile carcasei ciudate apar pe internet

Huawei Nexus carcasa cameraHuawei Nexus este versiunea cu ecran de 5.7 inch a viitorului terminal Nexus ce urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Google pe piata sub brand propriu, iar in imaginea alaturata puteti vedea design-ul ales de catre cei din Mountain View pentru el.

Dupa cum puteti observa, dispozitivul are o carcasa destul de ciudata, cu o iesire in partea superioara in care vedem camera si un flash LED, Motorola obisnuind sa produca unele terminale similare, insa pentru un dispozitiv din seria Nexus alegerea de design pare destul de ciudata.

Separat de aceasta modificare a design-ului carcasei din jurul camerei, terminalul Huawei Nexus seamana in cea mai mare masura cu terminalele lansate in trecut de catre cei de la Google, exceptie facand si implementarea unui cititor de amprente chiar in mijlocul partii dorsale.

Preluand o idee implementata de catre altii, cei de la Google isi imagineaza ca dezvoltatorii de aplicatii Android vor fi foarte interesati sa-si scaneze amprenta incercand sa pozitioneze degetul pe un cititor pe care nu il vad, asa ca va fi interesant de vazut ce parere vor avea utilizatorii despre terminal.

Huawei Nexus carcasa camera 1

Trecand acum la specificatiile Huawei Nexus, informatiile aparute astazi sugereaza faptul ca smartphone-ul va functiona cu ajutorul unui chip Snapdragon 810, precum cel al HTC ONE M9, ca el va avea 3 GB RAM DDR4, dar si un port USB-C vizibil in imaginile de mai jos.

Deocamdata nu se stie cand va fi lansat Huawei nexus si la ce pret va fi disponibil pe piata, insa ne putem imagina ca el nu va fi mai scump decat celelalte terminale din aceeasi serie lansate de catre Google pentru dezvoltatorii de aplicatii de-a lungul timpului.

Huawei Nexus carcasa camera 2

Voi ce parere aveti despre Huawei Nexus ?

5 COMENTARII