Samsung Galaxy Note 5 – un model de expozitie apare in noi imagini

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 5Un model de expozitie al Samsung Galaxy Note 5 apare intr-o noua serie de imagini astazi, obiectul din imagini fiind creat in baza schitelor care sunt folosite de catre partenerii Samsung pentru a produce terminalele reale ce vor ajunge in magazine.

Dupa cum puteti vedea deja, vorbim despre o prezentare detaliata facuta Samsung Galaxy Note 5 inainte ca terminalul sa fie prezentat oficial in cursul acestei zile de catre cei de la Samsung, compania coreeana avand pregatita o conferinta de presa in New York pentru a dezvalui viitorul sau produs.

Pana atunci, stim insa ca Samsung Galaxy Note 5 va avea un ecran de 5.7 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, procesor Samsung Exynos 7420 cu 8 nuclee tactate la 2.1 GHz, 4 GB RAM DDR 4, placa grafica Mali-T760, camera principala de 16 megapixeli, camera frontala de 5 megapixeli, baterie de 3000 mAh si minim 32 GB spatiu de stocare.

Samsung Galaxy Note 5 se anunta a fi un terminal foarte interesant, insa el va ajunge pe piata impreuna cu Samsung Galaxy S6+ si Samsung Galaxy S6 Edge+, astfel ca va avea concurenta chiar din interiorul companiei care il produce, iar acest lucru ii va afecta vanzarile.

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 1

Acestea fiind spuse, conferinta pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 5 va avea loc in aceasta seara si desigur ca va voi oferi toate detaliile despre noile terminale, dar si un stream video pentru eveniment.

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 2

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 17

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 16

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 15

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 14

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 13

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 12

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 11

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 10

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 9

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 8

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 7

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 6

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 4

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 3

Samsung Galaxy Note 5 imagini model expozitie 5