Samsung Galaxy Note 5 si S6 Edge Plus apar in imagini de inalta rezolutie + comparatie cu iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy Note 5 imagini inalta rezolutieSamsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa fie prezentate oficial de catre compania Samsung pe data de 13 august, insa multumita unui retailer asiatic astazi avem din nou ocazia de a le vedea, dar in imagini de inalta rezolutie.

Conform persoanei care ne ofera aceste imagini, Samsung Galaxy Note 5 nu are un slot microSD, insa are o carcasa din sticla ce ii ofera un look premium, dar care il face si ceva mai usor de utilizat sau tinut in mana in timpul folosirii obisnuite.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus pe de alta parte are un ecran curbat spre ambele margini si se pare ca diagonala acestuia ar fi de 5.7 inch si nu mai mica, asa cum s-a crezut initial, rezolutia QHD completand specificatiile unui phablete de top extrem de interesant.

Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus urmeaza sa aiba cate 4 GB RAM implementat de catre compania Samsung si cel mai probabil proesoare octa-core Exynos pentru a oferi performante de top, ele reusind sa obtina scoruri impresionante in benchmark-uri.

Samsung Galaxy Note 5 imagini inalta rezolutie 1

Mai putin impresionant la Samsung Galaxy Note 5 este faptul ca dupa pornire terminalul are doar mai putin de 2 GB RAM disponibili pentru utilizator, astfel ca acesta ramane cu mai putin de jumatate din RAM-ul total pentru folosirea aplicatiilor obisnuite.

Aceasta problema vine cel mai probabil din cauza faptului ca Samsung a gandit o interfata care necesita multe resurse pentru a functiona in mod corect, astfel ca unii ar putea avea parte de o surpriza neplacuta dupa cumpararea terminalului, insa problemele de acest gen pot fi modificate usor prin mod-uri.

In final vedem si o comparatie intre Samsung Galaxy S6 Edge Plus si iPhone 6 Plus, cele doua terminale urmand a se lupta pentru atentia utilizatorilor din lumea intreaga in perioada urmatoare si desi dispozitivul Samsung se anunta a fi interesant, e putin probabil sa intreaca iPhone 6 Plus in vanzari.

4 COMENTARII

  1. Păi care ar fi diferențele între cele două? Eu aș prefera Note 5,dar nu știu care ar fi diferențele majore vs Edge Plus.