Samsung Galaxy Note 5 – specificatii, pret, imagini si lansare

Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5 a fost anuntat oficial de catre compania Samsung cu doar cateva minute in urma, coreenii prezentand in aceste momente noul terminal in cadrul unei conferinte care are loc in New York al carui stream live il puteti urmari direct din terminalele voastre.

Samsung Galaxy Note 5 a aparut intr-o gama foarte diversa de zvonuri si imagini pana in prezent, insa astazi avem in sfarsit ocazia de a il vedea in mod oficial, iar in cele ce urmeaza vom discuta si despre specificatiile tehnice, pretul de vanzare si data de lansare a terminalului.

Specificatii tehnice

Samsung Galaxy Note 5 1

Samsung Galaxy Note 5 are chip-ul Exynos 7420 cu procesor octa-core impartit in 4 nuclee tactate la 2.1 GHz si patru nuclee tactate la 1.5 GHz, 4 GB RAM, camera principala de 16 megapixeli, camera frontala de 5 megapixeli, baterie de 3000 mAh, ecran Super AMOLED de 5.7 inch cu rezolutie Quad HD si LTE cat 9.

Desigur ca la baza Samsung Galaxy Note 5 sta Android 5.1 pentru a-i oferi performante si functii de top, astfel ca utilizatorii vor beneficia de toate noutatile pe care compania Google le-a implementat pentru toate terminalele care sunt capabile sa ruleze acest sistem de operare.

Lansare si pret

Samsung Galaxy Note 5 2

Din pacate cie de la Samsung nu au anuntat si pretul de vanzare al Samsung Galaxy Note 5, insa terminalul urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand cu data de 21 august, astfel ca atunci vom afla mai multe despre data la care el va putea fi cumparat.

Separat cei de la Samsung au afirmat ca Samsung Galaxy Note 5 are o carcasa curbata spre margini care face utilizarea sa mult mai usoara cu o singura mana, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o experienta mult mai buna, in special cand folosesc stylus-ul.

Samsung Galaxy Note 5 3

In ceea ce priveste accesoriile, Samsung Galaxy Note 5 are disponibila acea tastatura ciudata pe care am vazut-o zilele trecute, ea facand scrierea mult mai usoara in aplicatiile dedicate si nu numai, dar asta pe cei care vor fi interesati de ea.

Fata de Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 5 vine cu o schimbare de design, hardware nou si cateva imbunatatiri software, insa ramane de vazut cat de mare va fi interesu vis-a-vis de el.

Samsung Galaxy Note 5 4