Apple a lansat noi curele si bratari pentru Apple Watch

Apple curea Apple WatchApple Watch este singurul smartwatch lansat de catre compania Apple pana in momentul de fata pe piata, iar in cursul noptii trecute pentru el au fost lansate noi accesorii care pot fi deja comandate.

Mai exact, compania Apple a inclus in website-ul sau noi curele Sport si bratari Link de marimi L/XL, acestea putand fi acum purtate inclusiv de catre persoanele a caror incheietura are circumferinta de maxim 245mm, deci teoretic acum oricine poate purta ceasul inteligent.

Pentru bratara Link a Apple Watch a fost lansat un kit special care permite extinderea accesoriului pentru a permita purtarea bratarii la mainile groase, acesta avand pretul de 49 de dolari, in timp ce in cazul curelelor Sport se pare ca extensia este oferita gratuit de catre cei din Cupertino.

Crafted from the same stainless steel alloy as the case and the Link Bracelet, these links extend the 42mm stainless steel Link Bracelet by an additional 40mm. And thanks to a simple release button, you can add and remove them without any special tools.

Separat de aceste extensii, compania Apple a inceput sa vanda intr-un final cureaua moderna din piele de Granada, aceasta fiind produsa folosind piele preluata de la o singura tabacarie din Franta, deci disponibilitatea sa redusa este explicabila in momentul de fata.

Toate noile tipuri de produse pot fi comandate acum din Apple Store-urile companiei Apple de catre persoanele interesate.