QRC for WA aduce functii noi pentru WhatsApp Messenger

QRC for WAQRC for WA este un tweak lansat in cursul zilelor trecute in Cydia pentru iPhone-urile capabile sa ruleze aplicatia WhatsApp Messenger, el aducand o functionalitate extrem de utila indisponibila deocamdata in mod nativ pentru terminale.

Conform dezvoltatorului QRC for WA, tweak-ul sau ne permite in primul rand sa raspundem rapid oricaror mesaje direct din bannerul de notificare pentru a activa o interfata de scriere a mesajelor, sistemul de quick reply al iOS 8 fiind pe deplin integrat prin acest tweak.

Requires iOS 8 or higher. Quick reply and compose for WhatsApp. Swipe down notificatin banner to quick reply. Swipe left from notification item to show “Reply” button, click “Reply” to quick reply. Click notification center compose icon to quick compose. Assign activation method via QuickDo or Activator.Double tap blank area of chat messages view to switch to select contact window.

Separat QRC for WA ne ofera posibilitatea de a compune rapid mesaje direct printr-o iconita a Notifications Center sau printr-un gest care poate fi setat in prealabil si care trebuie intreprins pentru a accesa interfata de scriere a unui mesaj de oriunde din iOS.

QRC for WA este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.