Samsung Galaxy Note 5 drop test demonstreaza ca este mai fragil ca iPhone 6 (Video)

Samsung Galaxy Note 5 drop testSamsung Galaxy Note 5 drop test a aparut in cursul noptii trecute pe internet, el fiind facut in ideea de a le arata viitorilor posesori ai terminalului cat de rezistent este el in cazul scaparii din mana in cazul utilizarii zilnice, iar rezultatul nu este chiar atat de bun precum s-ar astepta unii.

Pentru ca Samsung Galaxy Note 5 are o carcasa din sticla, este normal sa va asteptati ca terminalul sa fie fragil, iar clipul video de mai jos demonstreaza faptul ca el este mai fragil inclusiv decat iPhone 6, terminalul celor de la Apple avand o carcasa din aluminiu pentru protectie.

Ecranele Samsung Galaxy Note 5 si iPhone 6 sunt la fel de fragile, dupa cum probabil va asteptati deja, astfel ca principalele probleme ale smartphone-ului Samsung sunt ecranul si acea carcasa din sticla care se vor crapa in momentul in care veti scapa dispozitivul din mana pe o suprafata dura.

Acestea fiind spuse, daca veti cumpara un Samsung Galaxy Note 5, ar fi bine sa il protejati corespunzator, deoarece el este la fel de fragil precum iPhone 4 sau iPhone 4S, iar inlocuirea sticlei carcasei ori a panoului de protectie  nu va fi chiar atat de ieftina.