Swatch a brevetat celebra expresie One more thing…

one more thingOne more thing… este una dintre expresiile asociate fara dubiu cu regretatul CEO Apple, Steve Jobs, el folosind-o de fiecare data cand avea de prezentat un produs important intr-o conferinta a companiei, Tim Cook utilizand-o in continuare in conferintele celor din Cupertino.

Expresia One more thing… era in general utilizata la sfarsitul unei conferinte Apple, atunci cand apar de obicei produsele cele mai importante si desi ea este asociata cu Steve Jobs, compania elvetiana Swatch a inregistrat un brevet de marca pentru ea in Europa.

Brevetul de marca a aparut in cursul zilei de ieri in Germania desi a fost inregistrat in luna mai, cei de la Swatch depunand totusi documentatia pentru a o inregistra inca de anul trecut, totul pentru a impiedica Apple sa o mai foloseasca in conferintele sale din SUA.

Multi pot privi aceasta miscare ca o razbunare din partea celor de la Swatch dupa ce Apple a anuntat lansarea Apple Watch in luna septembrie 2014 si probabil ar avea dreptate, insa deocamdata nu se stie ce intentioneaza sa faca elvetienii cu aceasta expresie.