100.000 de oameni au fost angajati pentru a fabrica iPhone 6S si iPhone 6S Plus

100.000 angajati FoxconniPhone 6S si iPhone 6S Plus au intrat deja in productie in cadrul fabricilor companiei Foxconn, iar pentru a putea face fata rigorilor Apple 100.000 de oameni au fost angajati de catre taiwanezi in China.

Cifra de angajati este foarte mare, mai ales ca toti au intrat in randurile Samsung doar in vara aceasta special pentru procesul de fabricare al noilor smartphone-uri Apple, o parte dintre ei putand participa inclusiv la procesul de productie al iPhone 6C.

Anual cei de la Samsung angajeaza un numar similar de oameni pentru a-si putea indeplini obligatiile asumate fata de Apple in ceea ce priveste productia de terminale iPhone, iar cu ajutorul lor aproximativ 500.000 de unitati ajung zilnic in cutii care urmeaza sa fie livrate in diverse zone de pe glob.

Desi Foxconn incearca de ceva vreme sa isi automatizeze complet liniile de productie pentru smartphone-uri si tablete, deocamdata compania taiwaneza este departe de a isi indeplini obiectivul, asta desi testeaza de aproximativ un an roboti speciali care asambleaza anumite terminale.

Avand in vedere numarul foarte mare de persoane angajate de catre Foxconn in aceasta vara, ne putem astepta ca in toamna sa apara noi reportaje despre conditiile grele de munca din cadrul fabricilor Foxconn, un numar impresionant de oameni lucrand multe ore zilnic pentru salarii mici.

1 COMENTARIU